SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Tinerii casatoriti, obligati de fisc sa declare cu cine au organizat nunta

IMG-BLOG

Fiscul solicita tinerilor casatoriti sa completeze un formular in care sa declare numele furnizorilor de nunta, dar si relatiile contractuale pe care le-au avut cu acestia in contextul organizarii propriei cununiii civile sau religioase, conform Profit.ro. Cei care furnizeaza date false pot plati amenzi intre 2000 si 5000 lei, informeaza aceeasi sursa.

Oamenii de la Directia Generala Antifrauda Fiscala vor sa descopere pe aceasta cale daca fotografii, formatiile de muzica sau patronii restaurantelor declara veniturile integrale incasate la evenimente.

Mesajul ANAF, insotit de un formular tipizat, suna in felul urmator: „Va solicitam informatii despre persoane fizice/intreprinderi individuale, PFA (persoane fizice autorizate, intreprinderi familiale/ societati comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile economice sau juridice pe care le-ati avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea casatoriei civile si religioase”.

ANAF a trimis deja primele plicuri tinerilor insuratei, iar cei care completeaza formularul cu datele cerute sunt avertizati ca pot fi sanctionati pentru fals in declaratii in baza art. 326 din Codul Penal daca informatiile nu sunt reale. Actiunea organului fiscal a inceput recent si se va extinde la nivelul intregii tari.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Foto: Pinterest.com

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Tinerii casatoriti, obligati de fisc sa declare cu cine au organizat nunta

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%