SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Nunta cu tematica Fluture. Ce simbolizeaza fluturele?

IMG-BLOG

Daca urmeaza sa te casatoresti in 2019 si ai ales ca tematica de nunta Fluturele, atunci este bine sa stii si ce simbolizeaza fluturele, dar si cum sa il incadrezi in decorul evenimentului.

Fluturele exista in mai multe culturi, iar la chinezi acesta este vazut ca un simbol al fericirii si implinirii conjugale. La indieni, fetele care erau disponibile pentru casatorie, isi aranjau fluturele in forma de flutue.

La modul general, fluture este un simbol al armoniei, libertatii si renasterii, iar in zilele noastre multe cupluri il aleg ca si tema a nuntii.

Daca miresele isi pot infrumuseta look-ul folosind ace de par cu model fluture, la receptie se pot folosi suporturi de servetele in forma de fluture si chiar cutie de mesaje in forma de carte cu decoor inspirat din natura. De asemenea, atunci cand mirii aleg marturii de nunta, cele mai inspirate pentru un eveniment cu tematica Fluture sunt cutiutele sau semnele de carte cu model fluture.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Pentru o nunta de primavara-vara, cele mai dragute accesorii de par pentru mirese sunt acele de par cu fluture in capat.

Comanda accesorii pentru nunta cu tematica Fluture aici: https://www.selfevents.ro/ace-par/Ace-de-par-mireasa-fluture-220.html.

IMG-BLOG

Aceste suporturi de servetele aduc armonie unei mese festive. Inelele pentru servetele sunt realizate din metal argintiu, iar fluturii au pietricele transparente de marimi diferite.

Comanda accesorii pentru nunta cu tematica Fluture aici: https://www.selfevents.ro/Inele-servetele/Inel-servetele-Fluturas-nunta-1099.html.

IMG-BLOG

Pentru decorul meselor la nunta, alege inele servetele Fluture, mai ales daca tema nuntii voastre este Primavara, Renasterea naturii sau chiar Fluturele.

Comanda accesorii pentru nunta cu tematica Fluture aici: https://www.selfevents.ro/Inele-servetele/Inel-servetele-Fluture-nunta-1087.html.

IMG-BLOG

Marturiile semn de carte fluture sunt un dar de nunta sau de botez deosebit, care ii va incanta pe invitatii pasionati de lectura, dar si de natura.

Comanda accesorii pentru nunta cu tematica Fluture aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-de-nunta-semn-de-carte-fluture-374.html.

IMG-BLOG

In timp ce culoarea marturiei poate simboliza cerul senin, fluturele este simbolul sperantei si a increderii in noi inceputuri. De asemenea, tot fluturele simbolizeaza pacea si bucuria.

Comanda accesorii pentru nunta cu tematica Fluture aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-fluture-bleu-458.html.

IMG-BLOG

Cutia de mesaje cu desene inspirate din natura reprezinta un cadou de nunta ideal pentru o mireasa boho. Cu siguranta aceasta cutie in forma de carte se va incadra perfect in decorul din camera ta.

Comanda accesorii pentru nunta cu tematica Fluture aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-petrecere/Cutie-de-mesaje-in-forma-de-carte-472.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Nunta cu tematica Fluture. Ce simbolizeaza fluturele?

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi