SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Genti de ocazie 2020. Afla ce modele se poarta

IMG-BLOG

Fie ca iti place dantela, catifeaua sau alegi intotdeauna accesorii glam la rochia de seara, acum ai sansa sa alegi genti de ocazie 2020 pentru sezonul ce va urma. Afla ce modele se poarta si urmeaza tendintele modei fara a ignora stilul personal.

O doamna care se respecta nu va renunta niciodata la accesoriul ei de baza: geanta. Pentru ca poseta sau plicul de ocazie are un rol estetic pe de-o parte si practic pe de alta parte, este un must have sa iti alegi geanta potrivita tinand cont de vestimentatie, stilul petrecerii, de anotimp si evident, de tendinte.

Spre exemplu, la o petrecere cocktail poti purta o geanta practica, din piele ecologica care merge asortata cu salopeta, cu o tinuta din doua piese, dar si cu o little black dress. Daca esti insa domnisoara de onoare, iar nunta are loc iarna, poti purta o geanta glam aurie sau neagra, o geanta din dantela sau un plic de mici dimensiuni din catifea.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

 

IMG-BLOG

Un plic auriu cu paiete stralucitoare este tot ce ai nevoie ca sa arati glam la o petrecere de sezon. Fie ca o porti la nunta, la botez, la o petrecere cocktail sau de Revelion, aceasta geanta plic este ideala pentru orice eveniment.

Comanda genti de ocazie 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Plic-de-ocazie-auriu-266.html

IMG-BLOG

Plicul de ocazie din piele ecologica aurie este perfecta pentru petreceri cocktail, zile de nastere si nunti de mici dimensiuni.

Poseta plic este realizata din piele ecologica cu model, are interior din material textil si lantisor pentru umar din metal auriu detasabil.

Comanda genti de ocazie 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Plic-de-ocazie-auriu-din-piele-ecologica-249.html

 

IMG-BLOG

O poseta din catifea de mici dimensiuni este tot ce ai nevoie pentru o nunta de iarna.

Accesoriile din catifea sunt in tendintele momentului, asa ca nu rata sa iti intregesti tinuta cu un plic de ocazie din catifea mov.

Comanda genti de ocazie 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Plic-de-ocazie-catifea-mov-255.html

 

IMG-BLOG

Catifeaua este un must have al iernii, de aceea vei fi in tendintele modei daca iti asortezi rochia de seara cu o poseta plic de ocazie din catifea neagra.

Geanta se poate purta in mana sau pe umar, aceasta fiind prevazuta cu un lantisor detasabil.

Comanda genti de ocazie 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Plic-de-ocazie-catifea-neagra-252.html

IMG-BLOG

Plicul albastru de catifea poate fi purtat la diverse mese festive cu o rochie de cocktail sau de seara.

Catifeaua este materialul vedeta al nuntilor de iarna, insa geanta poate fi accesoriul potrivit inclusiv pentru petrecerea de Revelion.

Comanda genti de ocazie 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Plic-de-ocazie-catifea-albastra-251.html

IMG-BLOG

Plicurile de ocazie din dantela sunt printre cele mai ravnite accesorii din arsenalul unei femei.

Geanta plic neagra poate fi asociata la orice tinuta de gala, acest accesoriu fashion fiind mereu in tendintele modei.

Comanda genti de ocazie 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Plic-de-ocazie-negru-cu-dantela-258.html

IMG-BLOG

Indiferent la ce petrecere vei purta aceasta geanta din satin gri, nu vei trece neobservata. Plicul de ocazie cu dungi oblice este un accesoriu elegant potrivit pentru o cina festiva, nunti vintage sau alte aniversari speciale.

Comanda genti de ocazie 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Plic-de-ocazie-gri-din-satin-271.html

IMG-BLOG

Acest clutch elegant, cu rama metalica aduce rafinament oricarei tinute. Clutch-ul dreptunghiular este suficient de incapator pentru micile accesorii personale.

Aceasta piesa eleganta este un must have pentru orice femeie care iubeste luxul, de aceea acest accesoriu este ravnit de doamnele rafinate.

Comanda genti de ocazie 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Clutch-de-ocazie-negru-260.html

IMG-BLOG

Plicul de ocazie negru stralucitor este elegant si practic. Forma sa clasica si dimensiunile il fac printre cele mai ravnite accesorii ale momentului. Il poti purta cu o rochie cu paiete

Cu un design atractiv, geanta neagra din poliester nu te va lasa la greu atunci cand ai nevoie sa iti reimprospatezi machiajul. In ea poti sa pastrezi trusa de make-up, dar si alte obiecte personale.

Comanda genti de ocazie 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Plic-de-ocazie-negru-stralucitor-264.html

IMG-BLOG

Plicul de ocazie rosu stralucitor atrage atentia la cele mai importante evenimente din viata ta, fie ca este vorba de o nunta, un botez sau o aniversare.

Poti purta geanta cu sau fara lantisor. Aceasta este suficient de incapatoare sa iti pastrezi in ea obiectele personale.

Comanda genti de ocazie 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Plic-de-ocazie-rosu-stralucitor-263.html

IMG-BLOG

Cu un design clasic si atractiv, plicul negru din satin cu nervuri in material este ideal pentru orice moment festiv in familie sau petrecut in compania prietenilor.

Comanda genti de ocazie 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/genti-ocazie/Plic-de-ocazie-negru-din-satin-269.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Genti de ocazie 2020. Afla ce modele se poarta

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi