SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Idei de cadouri pentru Sfantul Valentin 2020

IMG-BLOG

Ca in fiecare an, indragostitii se gandesc ce anume sa isi ofere in dar de 14 februarie, iar cei care nu stiu pot consulta lista cu idei de cadouri pentru Sfantul Valentin 2020. Alaturi de flori, felicitati si bomboane, de Ziua Indragostitilor se pot oferi o multime de cadouri romantice la preturi accesibile. Produsele pot fi personalizate cu o eticheta pe care se trece un mesaj incadrat de inimioare, cum ar fi: Te iubesc, Eu sunt Valentinul tau etc.

Daca vrei sa oferi un cadou personalizat de Sfantul Valentin, poti alege cadouri in forma de inima. Pentru doamnele pasionate de lectura, un semn de carte inima sau cu mesajul Love este ideal, in timp ce domnii pot primi in dar un dop de sticla sau un tirbuson inima.

Partenerii isi pot oferi reciproc infuzor ceai inima, solnite porumbei sau un set tacamuri, personalizate cu eticheta si fundita in culoarea dorita. Priveste imaginile de mai jos si alege cadoul potrivit pentru Valentinul tau chiar acum. Cadourile simbolice, oferite din suflet vor fi apreciate intotdeauna si reprezinta o amintire de durata.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Idei de cadouri pentru Sfantul Valentin 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi