SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Idei marturii nunta ieftine 2019

IMG-BLOG

Pentru ca mirii obisnuiesc sa ofere invitatilor cadouri simbolice in semn de multumire pentru prezenta lor la eveniment, multe cupluri de insuratei aleg marturii nunta ieftine. Intr-un top al celor mai ieftine marturii nunta 2019 fac parte marturiile nunta cutiute si saculetii din organza. In categoria de marturii nunta cu pret accesibil mai gasim iconite nunta, respectiv semne de carte si rame foto de mici dimensiuni pentru cuplurile care si-au propus sa plateasca maxim 5 lei pe marturie.

Fiecare pereche de tineri poate opta pentru acel model de marturii care ii reprezinta, fara sa depaseasca bugetul alocat nuntii lor. In continuare, iata o selectie cu cele mai ieftine marturii nunta de la SelfEvents.ro.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Marturiile de nunta saculeti mov cu fir argintiu reprezinta o alegere mereu actuala pentru evenimentele importante. Saculetii organza de forma rotunda se asociaza perfect unei nunti regale si pot fi oferiti in dar cu eticheta si margele, bomboane sau altce mici obiecte.

Comanda marturii nunta ieftine pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-nunta-saculeti/Marturii-nunta-saculeti-rotunzi-mov-cu-fir-argintiu-1280.html.

 

IMG-BLOG

Pentru ca fluturele rosu este un simbol al iubirii si devotiunii, poti alege pentru nunta voastra marturii cutiute fluture rosu, cu model laser cut si spatiu pentru bomboane. Personalizarea cu eticheta este gratuita.

Comanda marturii nunta ieftine pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-fluture-rosu-461.html.

IMG-BLOG

Marturiile de nunta cutiuta Mireasa sunt un cadou clasic, oferit in dar invitatilor, drept multumire pentru prezenta lor la nunta. Acestea se ofera invitatilor cu bomboane, arahide sau boabe de cafea.

Comanda marturii nunta ieftine pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-mireasa-382.html.

 

IMG-BLOG

Marturiile semne de carte cruce sunt cadourile potrivite pentru invitatii care iau parte la un eveniment important, cum este nunta. Aceste simboluri religioase au design placut si sunt rezistente. Personalizarea cu eticheta este gratuita.

Comanda marturii nunta semne de carte cruce aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-nunta-semne-de-carte-cruce-1470.html.

IMG-BLOG

Marturiile rosii cu decupaj inima si floricele sunt cea mai buna alegere pentru o nunta cu tema romantica. Cutiutele se pliaza dupa model, se umple cu bomboane si se leaga in varf cu un snur pentru a fi daruite invitatilor la restaurant.

Comanda marturii nunta ieftine pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-inima-rosie-1397.html.

 

IMG-BLOG

Aceste marturii au un pret avantajos, iar dupa nunta saculetii pot fi folositi pentru pastrarea bijuteriilor sau a altor accesorii de mici dimensiuni.

Comanda marturii nunta ieftine pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-nunta-saculeti/Marturii-nunta-saculeti-bleu-1003.html.

 

IMG-BLOG

Marturiile cutiute cu model vrabii si inimi mov exprima bucuria de a trai. Acestea se ofera la nunta cu ceva dulce in interior.

Comanda marturii nunta ieftine pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-vrabii-si-inimi-mov-1408.html.

 

IMG-BLOG

Marturiile nunta miri sunt alegerea potrivita pentru orice tip de nunta, de la romantic la modern si se ofera de regula cu bomboane in interior, insotite de cutiutele mireasa.

Comanda marturii nunta ieftine pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-mire-381.html.

 

IMG-BLOG

Ramele foto personalizate cu poza celor dragi reprezinta o amintire de durata pentru invitatii care iau parte la un eveniment deosebit, cum este nunta. Ramele foto au pret accesibil.

Comanda marturii nunta ieftine pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-rame-foto/Marturii-de-nunta-rame-foto-Classic-487.html.

 

IMG-BLOG

Marturiile iconite sunt un cadou de nunta inspirat care in mod sigur va fi pastrat dupa eveniment de orice crestin in locuinta sa. Acestea se ofera in cutiute cu fundita in culoarea dorita sau in saculeti organza. Personalizarea cu eticheta si fundita, respectiv saculeti este gratis.

Comanda marturii nunta ieftine pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-iconita-nunta-Maica-Domnului-479.html.

 

IMG-BLOG

Semnele de carte pantof sunt perfecte pentru nuntile de poveste cu tema "Cenusareasa". Aceste semne de carte metalice cu ciucur sunt rezistente, au design placut si reprezinta o amintire placuta pentru invitati. Eticheta folosita pentru personalizare este gratuita.

Comanda marturii nunta ieftine pentru 2019 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-semne-carte/Marturii-nunta-semn-de-carte-pantof-1118.html.

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Idei marturii nunta ieftine 2019

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi