SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Scurta istorie a cocardelor la nunta

IMG-BLOG

Desi multi viitori miri se intreaba daca cocardele mai sunt la moda si care este semnificatia lor, urmarind scurta istorie a cocardelor la nunta, orice cuplu va lua decizia de a purta flori in piept dupa ce va afla povestea reala a micilor accesorii de pus in piept.

Cocardele au fost prima oara purtate de domni in perioada medievala cu scopul ca indragostitii sa le arate domnisoarelor ca le poarta sentimente adanci. La origini, cocardele reprezentau o declaratie de dragoste, iar in zilele noastre acestea se poarta ca sa aduca mirilor noroc in casnicie.

La nuntile din tara noastra, cea care prinde in piept cocardele invitatilor este mireasa, ajutata de domnisoarele de onoare.
Cocardele cele mai populare sunt florile, iar mirii si invitatii pot alege de la SelfEvents.ro trandafiri albi de pus in piept, asortati cu fundita.

Fie ca alegi cocarde pentru ca aduc noroc, fie ca doresti sa le faci invitatilor un mic cadou, cocardele artificiale reprezinta cu siguranta o amintire de durata. Acestea se prind in piept cu ajutorul unui bold, cu mare grija, pentru ca tesatura hainei sa nu se strice.

Chiar daca trandafirii albi se potrivesc la orice tinuta, este de preferat sa se tina cont de culoarea funditei atunci cand mirii comanda cocarde.

Sfat: Pentru ca toti invitatii sa poarte cocarde la nunta, mirii trebuie sa stie cati domni participa la eveniment. Este bine ca mirii sa comande cateva cocarde in plus, daca nu sunt siguri de numarul invitatilor prezenti.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Scurta istorie a cocardelor la nunta

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi