SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta 2020 tema marina

IMG-BLOG

Pentru un eveniment de basm, mirii indragostiti de mare/ocean pot alege marturii nunta 2020 tema marina, dar si alte elemente de decor in aceeasi nota.

O nunta de vara cu tematica marina va fi mai interesanta daca invitatii vor avea parte de cadouri cu decor marin, cum ar fi borcanele miere si lumanari cu decor original, creat in atelierul SelfEvents.ro. Marturiile au model cu ancora, barcuta, timona si far, iar pe eticheta este lipita o fundita albastra cu perluta alba, detalii care intregesc designul frumoaselor cadouri.

In timp ce mierea poliflora din borcanele poate fi consumata, lumanarile vor fi folosite ulterior la diferite mese festive.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Pentru o nunta de vara la malul marii, mirii pot alege cadouri amintire pentru invitati, cu decor manual, cum sunt marturiile lumanari cu decor marin.

Acestea au decor albastru, dar elementele care ies in evidenta sunt simbolurile marinefarul, barcutele cu panza, ancora si timona. Marturiile sunt o amintire de durata pentru invitati.

Comanda marturii nunta 2020 cu tematica marina aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-tematica-marina-1836.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu decor marin pot fi daruite ca si cadouri de nunta pentru invitati la evenimentele cu tematica marina. Indiferent ca nunta este organizata la un restaurant pe lac sau la malul marii, aceste marturii sugestive cu barcuta din fetru pe capac si fundita albastra ii va surprinde pe invitati in mod placut.

Comanda marturii nunta 2020 cu tematica marina aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-tema-marina-1840.html

 

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu figurina ancora, fundita albastra si banda cu simboluri marine (far, ancora, timona) sunt perfecte pentru nuntile de la malul marii. Poti asocia aceste marturii cu o petrecere la malul marii. Figurina de pe capac este din fetru.

Comanda marturii nunta 2020 cu tematica marina aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-ancora-1838.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta 2020 tema marina

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi