SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta 2020 tema rustica

IMG-BLOG

Pentru o nunta cu tema rustica cele mai inspirate marturii au ca decor iuta si sfoara. Detaliile rustice sunt adorabile, iar cadourile invitatilor trebuie sa fie in acelasi stil cu restul elementelor folosite pentru a decora sala de receptie. Tema rustica poate fi in stransa legatura cu decorul traditional, iar marturiile lumanari si borcanele miere sunt cea mai buna alegere pentru un astfel de eveniment.

Chiar daca nunta nu se desfasoara la sat, acest lucru nu inseamna ca decorul rustic nu poate fi infuzat in decorul de la restaurant. Invitatii care sunt atenti la detalii vor fi incantati sa primeasca marturii nunta 2020 tema rustica.

Marturiile rustice sunt mereu la moda, deci anul 2020 nu face exceptie de la regula, chiar daca intram intr-un nou deceniu. Figurinele imbracate in straie populare, alaturi de lumanari si borcanele miere sunt la randul lor un alt tip de marturii rustice pe care mirii le pot comanda pentru nunta lor.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta 2020 tema rustica

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi