SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta 2020 tema toamna

IMG-BLOG

Daca v-ati programat nunta in cel mai colorat anotimp din an, se cuvine ca intregul decor sa fie in ton cu sezonul aramiu, inclusiv marturiile nunta 2020 sa se incadreze in tema toamna. In anotimpul tomnatic mirii isi pot indrepta atentia spre marturii borcanele miere cu decor frunza.

Daca preferi alt tip de marturii nunta 2020 cu tema toamna, iti sugeram sa alegi marturii utile cu fundita in culori de sezon, cum ar fi grena. Infuzeaza culorile toamnei in toate elemente de decor din sala de receptie si alege marturii cu specific toamna pentru a accentua tema evenimentului intr-un mod sugestiv.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Pentru o nunta in stil rustic, se cuvine ca mirii sa ofere invitatilor prezenti la cel mai important eveniment din viata lor marturii care vin in ton cu tema nuntii, cum sunt lumanarile decorate festiv cu dantela alba si iuta.

Decorul lucrat manual este intregit de o fundita din sfoara.

Comanda marturii nunta 2020 tema toamna aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-rustice-cu-iuta-599.html

IMG-BLOG

Marturiile miere sunt niste cadouri elegante ce pot fi incadrate in categoria tratatiilor dulci si sanatoase. Borcanelele cu miere poliflora decorate festiv cu dantela alba, fundita portocalie si frunza pe capac sunt sugestive pentru nuntile de toamna.

Comanda marturii nunta 2020 tema toamna aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-tema-toamna-1043.html

IMG-BLOG

Solnitele din ceramica Mr si Mrs in forma de inima se ofera la restaurant invitatilor ca si marturii nunta. Acestea se personalizeaza cu eticheta si fundita in culoarea dorita. Pentru o nunta de toamna, fundita grena este adecvata, cu conditia ca celelalte elemente de decor sa fie in aceeasi paleta cromatica.

Comanda marturii nunta 2020 tema toamna aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-de-nunta-sare-si-piper-inima-Mrs-Mr-370.html

IMG-BLOG

Pentru ca toamna se culeg roadele campului, iar mierea este produsa inclusiv din flori de toamna, mirii pot oferi invitatilor in cadrul unei nunti cu tema toamna borcanele miere floarea-soarelui.

Comanda marturii nunta 2020 tema toamna aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-dantela-alba-si-floarea-soarelui-1044.html

 

IMG-BLOG

Marturiile de nunta lingurita si furculita cu design romantic sunt cadouri de nunta utile realizate din metal inoxidabil. Acestea se ofera in cutiute cu decor mustar si fundita asortata in culorile toamnei.

Comanda marturii nunta 2020 tema toamna aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-nunta-lingurita-si-furculita-1853.html

IMG-BLOG

Aceste marturii de nunta pot fi folosite pentru pastrarea optima a vinului, imediat dupa ce sticla a fost desfacuta. Culoarea funditei poate fi aleasa in nuante de toamna, cum ar fi grena.

Comanda marturii nunta 2020 tema toamna aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-de-nunta-dop-de-sticla-inima-356.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta 2020 tema toamna

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi