SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta albastre 2020

IMG-BLOG

Albastrul este o culoare must have pentru orice nunta, iar marturiile nunta albastre 2020 sunt o alegere inspirata pentru un eveniment modern. In timpul nuntii, miresele superstitioase vor folosi cu siguranta ceva albastru, alaturi de ceva nou, vechi si imprumutat, iar marturiile cu albastru pot fi o optiune buna pentru un eveniment ca la carte.

Nuntile in nuante de albastru (royal, navy, bleu, bleumarin) sunt mereu in tendinte in orice anotimp si reprezinta o alegere mereu actuala pentru cei care organizeaza nunti cu tematica marina. Albastrul este o culoare linistitoare, iar printre cele mai populare marturii cu decor albastru se numara borcanelele de miere si lumanarile cu model marin.

Albastrul se combina usor cu alte culori, cum ar fi alb, bleu, bleumarin, galben sau rosu, astfel incat decorul obtinut in sala de receptie sa fie fantastic, iar tinutele mirilor si ale invitatilor pe masura.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Pentru o nunta de vara la malul marii, mirii pot alege cadouri amintire pentru invitati, cu decor manual, cum sunt marturiile lumanari cu decor marin.

Acestea au decor albastru, dar elementele care ies in evidenta sunt simbolurile marinefarul, barcutele cu panza, ancora si timona. Marturiile sunt o amintire de durata pentru invitati.

Comanda marturii nunta albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-tematica-marina-1836.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu decor marin pot fi daruite ca si cadouri de nunta pentru invitati la evenimentele cu tematica marina. Indiferent ca nunta este organizata la un restaurant pe lac sau la malul marii, aceste marturii sugestive cu barcuta din fetru pe capac si fundita albastra ii va surprinde pe invitati in mod placut.

Comanda marturii nunta albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-tema-marina-1840.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu figurina ancora, fundita albastra si banda cu simboluri marine (far, ancora, timona) sunt perfecte pentru nuntile de la malul marii. Poti asocia aceste marturii cu o petrecere la malul marii. Figurina de pe capac este din fetru.

Comanda marturii nunta albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-ancora-1838.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele umplute cu miere sunt o buna alegere pentru orice sezon indiferent de tema evenimentului. Acestea sunt decorate manual cu dantela albafundita albastra si jumatate de perla asortata, iar pe capac, borcanelele au o figurina sugestiva care ii reprezinta pe proaspetii insuratei plecand de la nunta pe o motocicleta.

Comanda marturii nunta albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-nunta-borcanele-miere-cu-figurina-miri-1028.html

IMG-BLOG

Aceste marturii nunta cu decor traditional nu sunt doar frumoase, ci reprezinta un dulce sanatos ambalat estetic pentru a fi consumat sau pastrat ca amintire. Borcanelele au capacitate de 40 ml si sunt umplute cu miere poliflora.

Comanda marturii nunta albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-motive-traditionale-632.html

IMG-BLOG

Aceste marturii dulci sunt ideale pentru nuntile cu decor albastru, la care participa multi melomani. Iubitorii de frumos vor aprecia decorul handmade cu figurina chitara, note muzicale si fundita albastra.

Borcanelele au capacitate de 40 ml si sunt umplute cu miere poliflora. Acestea se ofera personalizate cu eticheta.

Comanda marturii nunta albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-note-muzicale-si-chitara-albastra-1058.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu fluturas si fundita albastra sunt ideale pentru nuntile cu tema Fluture albastru. Marturiile vor fi apreciate pentru decorul manual.

Borcanelele au capacitate de 40 ml si sunt umplute cu miere poliflora. Acestea se ofera personalizate cu eticheta.

Comanda marturii nunta albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-fluture-albastru-1513.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta cu tematica marinamarturiile lumanari decorate festiv in contrast alb-albastru sunt cea mai buna alegere. Lumanarile sunt decorate manual cu banda si fundita albastra, dar si cu dantela alba si perlute.

Comanda marturii nunta albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-nunta-lumanari-albastru-dantela-alba-si-fundita-asortata-601.html

IMG-BLOG

Aceste cosulete din sarmulita bleu pot fi folosite pentru o nunta cu tema Albastru daca sunt decorate cu fundita albastra. In cosulet se pot pune bomboane, boabe cafea sau arahide glazurate in saculeti sau mici pungute de hartie.

Comanda marturii nunta albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-cosulet-sarmulita-bleu-1744.html

IMG-BLOG

Impresioneaza-ti oaspetii la nunta oferindu-le in dar marturii sugestive, cum sunt lumanarile steag tricolor pe fond albastru. Aceste marturii cu decor patriotic pot fi folosite ulterior ca piese de decor pentru ziua de 1 Decembrie.

Comanda marturii nunta albastre 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-steag-tricolor-1761.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta albastre 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%