SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta bleu 2020

IMG-BLOG

Pentru ca in decorul fiecarei nunti predomina cel putin o culoare, mirii care isi programeaza nunta vara, pot alege marturii nunta bleu 2020 mai ales daca locatia de nunta este una in aer liber. Cadourile invitatilor sunt foarte importante si nu se aleg la intamplare, indiferent de pretul lor. Acest lucru trebuie sa fie in stransa legatura cu personalitatea mirilor, care va fi descoperita de invitati prin intermediul marturiilor oferite, culori predominante si decor sala receptie.

Bleu este o culoare linistitoare și se asociază cu cerul senin, marturiile nunta bleu pot fi în stransa legătură cu locatia în care se desfasoara evenimentul. Mirii apropiati de natura au de ales intre cutiute bleu, lumanari sau borcanele miere cu decor festiv, marturii saculeti sau iconite in saculeti, precum si marturii din sarma bleu. Urmareste in continuare oferta de marturii nunta SElfEvents.ro si decide in final ce se potriveste mai bine nuntii voastre.

 

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

 

https://www.facebook.com/SelfEvents/

 

https://www.instagram.com/self_events/

 

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

 

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta bleu 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi