SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta borcanele miere traditionale 2020

IMG-BLOG

Fie ca nunta este programata in preajma zilei de 1 Decembrie, fie ca preferi lucrurile autentic romanesti, oaspetii ar fi incantati sa primeasca la marele eveniment marturii nunta borcanele miere traditionale 2020. Mierea este un dulce sanatos, iar borcanelele de numai 40 ml arata ca niste bibelouri simpatice.

Marturiile borcanele miere decorate in stil traditional se remarca printr-un aspect estetic unic, motiv pentru care sunt preferate de multe cupluri care isi organizeaza nunta. Acestea pot fi alese in culorile nuntii voastre, modelele de borcanele miere avand decor variat. Banda cu decor traditonal, perlutele si fundita alcatuiesc decorul borcanelelor, in timp ce eticheta cu numele mirilor si data evenimentului este gratuita la SelfEvents.ro.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Daca organizezi o nunta rustica si vrei sa oferi invitatilor marturii de nunta cu motive traditionale, alege borcanele umplute cu miere si decorate festiv cu o banda lata cu decor popular in negru si albastru.

Borcanelele cu miere sunt foarte apreciate de invitati, iar dupa ce mierea se termina, acestea pot fi pastrate ca amintire.

Comanda marturii nunta borcanele miere traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-motive-traditionale-632.html

IMG-BLOG

Borcanelele miere decorate manual cu fundita grena si dantela cu motive traditionale sunt printre cele mai apreciate marturii nunta. Mirii care se simt mandri de originile lor si vor sa transmita acest sentiment si celorlalti, isi pot surprinde invitatii cu tratatii dulci sub forma de borcanele miere.

Borcanelele miere nunta se ofera celor prezenti la petrecere personalizate cu eticheta

Comanda marturii nunta borcanele miere traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-fundita-grena-si-dantela-cu-motive-traditionale-1516.html

IMG-BLOG

Daca pentru voi traditiile conteaza, marturiile borcanele nunta umplute cu miere si decorate festiv cu motive traditionale in verde si rosu, reprezinta o alegere sugestiva pentru un eveniment in stil rustic.

Comanda marturii nunta borcanele miere traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-motive-traditionale-si-fundita-rosie-631.html

IMG-BLOG

Daca pentru voi traditiile conteaza, marturiile borcanele nunta umplute cu miere si decorate festiv cu motive traditionale si fundita rosie reprezinta o alegere sugestiva pentru un eveniment in stil rustic.

De borcanele este lipita o banda lata decorata cu motive populare in nuante de verde si rosu. Pentru ca decorul borcanaselor sa fie complet, borcanelele mai sunt decorate cu o fundita asortata de culoare rosie.

Comanda marturii nunta borcanele miere traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-decor-traditional-si-fundita-rosie-1521.html

IMG-BLOG

Borcanelele miere cu model popular si fundita grena sunt marturiile perfecte pentru o nunta in stil traditional. Mirii care doresc sa transmita invitatilor un mesaj patriotic, pot opta pentru borcanele miere decorate festiv in stil popular. 

Borcanelele se ofera la restaurant, pe mesele invitatilor.

Comanda marturii nunta borcanele miere traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-model-popular-si-fundita-grena-1537.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta autentic romaneasca cu un decor festiv in culorile nationalemarturiile borcanele miere cu banda in trei culori (rosu, galben si albastru) reprezinta un cadou deosebit.

Nunta poate fi una cu tema "Tara mea", mai ales daca pentru miri valorile nationale sunt foarte importante. Prin urmare, cuplurile care se mandresc cu tara lor isi pot trata invitatii cu miere de la apicultori romani ambalata in borcanele cu model sugestiv.

Comanda marturii nunta borcanele miere traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-tricolor-636.html

 

IMG-BLOG

Daca se apropie data nuntii si inca nu ai gasit cadouri potrivite pentru invitatii tai, iti garantam ca nu vei da gres alegand marturii borcanele umplute cu miere.

Pentru o nunta rustica sau in stil traditional, poti miza pe borcanele decorate festiv cu o banda alba cu motive populare in rosu si negru, asortata cu fundita grena si jumatate de perla.

Comanda marturii nunta borcanele miere traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-motive-populare-si-fundita-grena-633.html

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta borcanele miere traditionale 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi