SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Recomandarea zilei: Marturii nunta casuta din sarmulita alba

IMG-BLOG

Orice cuplu care urmeaza sa devina sot si sotie isi doreste un camin, iar acest lucru poate fi simbolizat prin marturiile nunta casuta din sarmulita alba.

Recomandarea acestei zile sunt marturiile din sarma ce reprezinta niste casute de pasarele. O casuta este cuibul dorit de orice tanara familie, iar marturiile de la SelfEvents.ro sunt un frumos cadou de nunta pentru invitatii veniti la restaurant.

Marturiile dulci sunt clasice si nu se demodeaza niciodata, iar spre deosebire de cele oferite in cutiute de carton, aceste casute din sarma alba pot fi pastrate timp indelungat.

De ce sa alegi marturii nunta casuta din sarmulita alba by SelfEvents.ro?

In primul rand, marturiile casuta din sarma sunt o forma inedita de a oferi tratatii dulci invitatilor. Dupa ce invitatii consuma dulciurile din interior, acestia vor pastra ambalajul sub forma de casuta.

In al doilea rand, designul placut este dublat de rezistenta produselor. Daca o cutiuta din carton se deterioreaza rapid, casuta din sarma isi pastreaza forma fara probleme.

Si nu in ultimul rand, la SelfEvents.ro, primesti optional, o data cu casuta din sarmulita, cartonas cu numele mirilor si data evenimentului, insotit de fundita in culoarea dorita. Personalizarea marturiilor este GRATUITA.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Recomandarea zilei: Marturii nunta casuta din sarmulita alba

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi