SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta inedite

IMG-BLOG

Pentru a face o impresie buna invitatilor prezenti la nunta, mirii le pot oferi acestora marturii nunta inedite ca si cadouri de multumire.

Acestea trebuie sa ii reprezinte pe cei doi insuratei, dar sa fie si interesante, astfel incat cei care le primesc sa isi aminteasca cu drag de eveniment.

Ca si marturii nunta inedite, mirele si mireasa pot alege urmatoarele cadouri pentru invitati:

- marturii miere decorate manual in culorile nuntii,

- lumanari imbracate festiv cu dantela, fundita, perlute,

- marturii sare si piper umplute cu condimente. Asa cum mireasa il completeaza pe mire, tot la fel piperul accentueaza gustul la sare in mancare, de aceea aceste marturii sunt sugestive pentru orice nunta.

- marturii nunta set lingurite inima. Linguritele Simply Elegant arata reteta unui mariaj de succes, ele fiind gravate cu mesaje de iubire. Cei care folosesc astfel de masuri in bucatarie, vor avea parte de experiente culinare cu adevarat placute.

- rame foto vintage. Acest tip de marturii sunt usor de personalizat pentru ca se ofera invitatilor cu o fotografie sugestiva, care ii reprezinta pe miri.

- marturii nunta cutiute metalice. De regula, acestea au imprimeuri divers colorate si mesaje scrise, de suflet. Pentru a le transforma intr-un cadou exceptional, cutiutele se ofera cu ceva dulce in interior si chiar cu guma de mestecat, dupa dorinta. In aceasta categorie intra inclusiv galetusele metalice si stropitoarele.

Marturiile de nunta inedite constituie o amintire de durata, fie ca sunt utile sau se ofera cu diferite tratatii (bomboane, sare si piper, boabe de cafea etc).

Pentru ca frumoasele cadouri simbolice sa fie sugestive, mirii pot solicita personalizarea lor cu numele proprii si data nuntii.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta inedite

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi