SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta ivory 2020

IMG-BLOG

Pentru ca ivory este considerat noul alb la nunti, propunem mirilor care si-au programat uniunea matrimoniala in viitorul apropiat sa aleaga pentru invitati marturii nunta ivory 2020. Posibilitatile de selectare a cadourilor pentru invitati sunt numeroase, iar marturiile ivory pot fi sub forma de saculeti organza, cutiute hartie sau marturii cu decor ivory (borcanele miere).

Marturiile sunt un cadou simbolic care se ofera la restaurant invitatilor, in semn de recunostinta pentru prezenta celor dragi la eveniment. Marturiile pot fi niste tratatii dulci sau diverse amintiri. De la cutiute umplute cu bomboane si borcanele cu miere, mirii mai pot alege sa ofere celor dragi saculeti ivory cu iconita in interior sau alte obiecte dragute.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Marturiile cutiute din carton ivory sunt o optiune de cadouri pentru invitati nunta. Acestea au model colivie cu pasari in interior. Le poti folosi la nuntile vintage, traditionale, clasice si chiar romantice, pasarile din colivie simbolizand cuplul de insuratei intr-un camin al dragostei si al armoniei.

Comanda marturii nunta ivory 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-de-nunta-cutiute-colivie-ivory-415.html

IMG-BLOG

Aceste marturii ivory in forma unui fluturas gingas au o cutiuta in mijloc in care se pot pune arahide glazurate, boabe de cafea sau mici bomboane colorate. Fluturele este un simbol al armoniei, al iubirii, dar si al libertatii.

Cutiutele se asambleaza cu usurinta dupa model si se ofera la restaurant invitatilor.

Comanda marturii nunta ivory 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-fluture-ivory-1386.html

IMG-BLOG

Aceste cutiute cu baza patrata sunt suficient de incapatoare pentru a le umple cu mici tratatii dulci (bomboane, bezele, cookie, arahide glazurate etc).

Cutiutele sunt usor de asamblat si reprezinta o bucurie pentru miresele care adora activitatile handmade.

Comanda marturii nunta ivory 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-laser-cut-cu-fluturas-ivory-1769.html

IMG-BLOG

Aceste cutiute ivory cu model inima si mesaj Love sunt un cadou simbolic pentru invitatii prezenti la nunta. Prin intermediul acestor cutiute mirii transmit invitatilor ca dragostea este cea care uneste sufletele pereche intr-un singur destin.

Comanda marturii nunta ivory 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-Love-ivory-1396.html

IMG-BLOG

Marturiile cutiute ivory cu model vrabii si inimi sunt foarte romantice. Prin intermediul lor mirii vor sa transmita invitatilor ca iubirea este sentimentul cel mai de pret intr-un cuplu. Acestea se ofera la restaurant cu ceva dulce in interior. Cutiutele sunt usor de asamblat.

Comanda marturii nunta ivory 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-vrabii-si-inimi-ivory-1411.html

IMG-BLOG

Mirii care cred in tainele bisericesti si sunt de religie crestina isi pot recompensa invitatii prezenti la nunta lor cu marturii religioase, cum sunt iconitele Maica Domnului, ambalate in saculeti organza.

 

Iconitele sunt realizate dintr-o foita de aluminiu lipita pe sticla, cu un suport de sticla. Se pot pastra pe birou, pe noptiera sau pe un raft din biblioteca.

Comanda marturii nunta ivory 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-nunta-iconite-Maica-Domnului-in-saculet-1844.html

IMG-BLOG

Mirii care cred in tainele bisericesti si sunt de religie crestina isi pot recompensa invitatii prezenti la nunta lor cu marturii religioase, cum sunt iconitele cu Iisus Hristos, ambalate in saculeti organza.

Iconitele sunt realizate dintr-o foita de aluminiu lipita pe sticla, cu un suport de sticla. Se pot pastra pe birou, pe noptiera sau pe un raft din biblioteca.

Comanda marturii nunta ivory 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-nunta-iconite-Iisus-Hristos-in-saculet-1868.html

 

IMG-BLOG

Saculetii din organza ivory sunt disponibili in mai multe dimensiuni, iar cei mai ieftini costa sub 1 leu. Acestia se pot oferi la nunta cu ceva dulce in interior sau cu iconite.

Comanda marturii nunta ivory 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-nunta-saculeti/Marturii-nunta-saculeti-ivory-447.html

IMG-BLOG

Saculetii rotunzi din organza ivory sunt destul de incapatori pentru a-i umple cu diverse obiecte dragute sau cu dulciuri. In plus, cadourile oferite in saculeti rotunzi arata elegant. De la margelute la bomboane, poti introduce in saculeti obiecte de mici dimensiuni care vor face o reala placere invitatilor.

Comanda marturii nunta ivory 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-nunta-saculeti/Marturii-nunta-saculeti-rotunzi-ivory-cu-fir-auriu-1276.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere nunta decorate cu dantela ivory si fundita din sfoara au un aspect usor vintage, dar lasa o impresie de durata la nuntile cu tematica rustica.

Borcanelele au o capacitate de 40 ml si sunt umplute cu miere poliflora.

Comanda marturii nunta ivory 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-dantela-ivory-si-sfoara-1009.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta ivory 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi