SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta roz 2020

IMG-BLOG

Pentru o nunta in roz, cele mai recomandate marturii nunta sunt marturiile roz sau "gatite" cu fundita roz. In functie de buget si de preferinte, mirii pot alege marturii nunta roz 2020 sub forma de cutiute, saculeti, marturii sarmulita roz sau marturii cu decor roz (borcanele miere, lumanari). Spre exemplu, saculetii roz pot fi daruiti invitatilor cu mici iconite in interior, iar mirii care vor sa ofere cadouri utile pot solicita marturii personalizate cu fundita roz, cum ar fi solnite cu fundita in culoarea dorita (roz, roz pudra, roz fucsia).

Posibilitatile pentru o nunta cu decor roz sunt nelimitate, iar imaginatia mirilor poate fi pusa la incercare pentru a alege marturii nunta roz care sa se incadreze perfect in tematica nuntii.

Ca si sugestie, pentru a obtine un pret cat mai mic la tinute, accesorii vestimentare si marturii, mirii anului 2020 isi pot face cumparaturile din timp si astfel vor avea cu siguranta ocazia sa testeze oferta completa. Oferta SelfEvents.ro este la un raport calitate-pret corect, astfel incat viitoarele cupluri de insuratei sa gaseasca marturii pe placul lor, fie ca sunt roz sau in alta culoare.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta roz 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi