SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta sarmulita pentru 2020

IMG-BLOG

Daca aveti de gand sa planificati data nuntii tinand cont de zilele in care nu se fac nunti, treptat viitorii miri isi pot selecta acele marturii nunta care sunt mai atractive.

Deosebite sunt cadourile pentru invitati din categoria marturii nunta sarmulita pentru 2020, acestea fiind o amintire de durata pentru cei care le primesc. Spre deosebire de cutiutele din carton, marturiile sarma sunt rezistente si se pot pastra pe o durata de timp nedeterminata dupa consumarea dulciurilor din interior.

Marturiile sarmulita se pot alege in stransa legatura cu tema nuntii. Indiferent de model, acestea sunt ideale pentru nuntile vintage si se ofera insotite de fundita si eticheta. Personalizarea este gratuita doar la SelfEvents.ro. In continuare, iata modelel de marturii nunta sarmulita pentru 2020 care vor avea succes garantat.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
Marul este considerat o gustare sanatoasa, dar si un simbol biblic. Indiferent de sensul dat acestor marturii din sarma alba, cu siguranta invitatii se vor bucura de micile amintiri, dar si de dulciurile din interior.
 
IMG-BLOG
Marturiile biciclete cu 3 roti sunt acele cadouri invitati care se ofera la restaurant cu ceva dulce in interior sau cu boabe de cafea. Fundita poate fi aleasa in culoarea nuntii voastre.
IMG-BLOG
Marturiile de nunta colivie din sarmulita alba sunt acele cadouri de nunta sau de botez care pot fi daruite invitatilor impreuna cu mici atentii: bomboane, boabe de cafea etc. Marturiile se ofera umplute cu ceva dulce, cum ar fi arahide. Coliviile simbolizeaza caminul mirilor si sunt ideale pentru nuntile vintage.
IMG-BLOG
Pentru ca un eveniment important din zilele noastre nu este complet fara cadouri pentru invitati, mirii vor face o impresie deosebita oaspetilor daca le ofera marturii nunta tort bleu din sarma impletita. Acest tortulet bleu este potrivit pentru nuntile la care predomina culoarea albastra. Marturiile se ofera umplute cu ceva dulce, cum ar fi arahide si sunt adecvate pentru nuntile vintage.
IMG-BLOG
Pentru o nunta clasica sau traditionala, mirii pot oferi celor dragi marturii tort alb din sarma rezistenta. Tortuletul decorat cu flori metalice se umple cu arahide, bomboane sau boabe de cafea si se asaza pe mesele invitatilor.
 
IMG-BLOG
Aceste marturii din sarma reprezinta cescuta de cafea cu farfuria suport si se ofera la nuntile cu tema Cafea. Sunt ideale pentru pasionatii de cafea si reprezinta o amintire de durata pentru cei dragi.
 
IMG-BLOG
Pentru o nunta vintage la care predomina atmosfera vesela, bicicletele din sarma roz sunt o alegere ideala. Bicicletele vintage cu trei roti vor lasa o impresie buna invitatilor daca sunt oferite cu ceva dulce in interiorul cosului. 
 
IMG-BLOG
Fie ca albastrul deschis face parte din decor, fie ca aceasta este culoarea preferata a mirilor, bicicletele vintage cu trei roti vor lasa o impresie buna invitatilor daca sunt oferite cu ceva dulce in interiorul cosului. 
IMG-BLOG
Marturiile in forma unor cutii cadou cu fundita sunt acele mici atentii pe care mirii le pot oferi invitatilor cu bomboane in interior. Cutiutele sunt rezistente, datorita metalului din care sunt confectionate, motiv pentru care pot fi pastrate timp indelungat.
 
IMG-BLOG

Sarmulitele caleasca inima alba sunt romantice, iar designul lor atractiv le recomanda pentru evenimentele importante. Marturiile se personalizeaza gratuit cu fundita si eticheta.

Comanda marturii nunta sarmulita pentru 2020 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-sarma-alba-caleasca-inima-478.html

IMG-BLOG

Cosuletele din sarmulita bleu sunt acele marturii rezistente, cu design atractiv care pot fi daruite invitatilor la restaurant cu ceva dulce in interior. Marturiile sunt personalizate cu fundita in culoarea dorita si eticheta.

Comanda marturii nunta sarmulita pentru 2020 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-cosulet-sarmulita-bleu-1744.html

IMG-BLOG

Marturiile tort roz din sarma sunt o alegere ideala pentru nunta. Cum tortul este desertul central de la restaurant, un cadou simbolic sub forma de tort in miniatura cu ceva dulce in interior este amintirea ideala de la un eveniment important. Marturiile se personalizeaza gratuit cu fundita si eticheta.

Comanda marturii nunta sarmulita pentru 2020 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-tort-roz-din-sarma-1751.html

IMG-BLOG

Marturiile casuta din sarma alba simbolizeaza cuibusorul unui cuplu de indragostiti, in acest caz, primul camin al unui cuplu devenit sot si sotie. Marturiile se ofera invitatilor cu ceva dulce in interior.

Marturiile se personalizeaza gratuit cu fundita si eticheta.

Comanda marturii nunta sarmulita pentru 2020 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-casuta-din-sarmulita-alba-477.html

 

IMG-BLOG

Gentutele din sarma alba se vor oferi invitatilor la restaurant umplute cu ceva dulce sau alte mici obiecte, dupa preferinta. Marturiile sunt personalizate cu fundita in culoarea dorita si eticheta.

Comanda marturii nunta sarmulita pentru 2020 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-gentuta-sarma-alba-1748.html

IMG-BLOG

Alege marturii romantice pentru evenimentul vostru de neuitat sub forma unor marturii nunta inima sarma alba, care se personalizeaza gratuit cu eticheta si fundita in culoarea nuntii voastre.

Comanda marturii nunta sarmulita pentru 2020 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-inima-sarma-alba-1747.html

IMG-BLOG

Cosuletele din sarmulita alba sunt acele marturii rezistente, cu design atractiv care pot fi daruite invitatilor la restaurant cu ceva dulce in interior. Marturiile sunt personalizate cu fundita in culoarea dorita si eticheta.

Comanda marturii nunta sarmulita pentru 2020 aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-cosulet-sarmulita-alba-1746.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta sarmulita pentru 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%