SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii de nunta semne de carte by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Marturiile de nunta semne de carte pot fi daruite invitatilor din mai multe motive. Acestea au un design atractiv, sunt practice si rezistente, iar la magazinul online SelfEvents.ro le gasesti la preturi accesibile oricarui buzunar. In plus, daca esti convins/a ca oaspetii tai adora sa citeasca, acestia se vor bucura sa foloseasca un semn de carte dragut cand intrerup lectura.

In functie de tema evenimentului, marturiile semne de carte pot fi oferite la nuntile romantice (semne de carte inima, Love), la nuntile organizate primavara (marturii semne de carte fluture), dar si cu alte ocazii (semne de carte stea, ingeras, cheia sol).

Cert este ca aceste cadouri practice din metal argintiu sunt mai rezistente decat semnele de carte obisnuite, din carton si de o calitate superioara.

Afla mai multe despre marturiile semne de carte rasfoind galeria foto de mai jos, iar apoi alege cadourile potrivite pentru invitatii tai.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

 

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii de nunta semne de carte by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%