SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii recomandate pentru nunti de toamna

IMG-BLOG

Suntem in plin sezon al nuntilor, iar cuplurile care urmeaza sa se casatoreasca in viitorul apropiat vor avea cu siguranta nevoie de recomandari in domeniul marturii pentru nunti de toamna.

Fie ca vrei sa oferi in dar invitatilor cadouri utile, amintire sau tratatii dulci, exista o multime de marturii de toamna pe care mirii le pot darui la restaurant.

Umplute cu ceva dulce (borcanele cu miere, cutiute din carton cu bomboane) sau oferite pentru a fi pastrate ulterior la loc de cinste (iconite, biciclete sarma), cadourile pentru invitati sunt atat de variate, incat este greu sa le alegi pe cele mai potrivite.

In continuare, mirii de toamna pot lua ca punct de reper marturiile recomandante de noi pentru invitati. Acestea sunt disponibile la SelfEvents.ro si pot fi comandate online.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Marturiile de nunta borcanele miere tablou de toamna sunt sugestive pentru un eveniment programat in cel mai colorat anotimp din an. Acestea au ca decor banda alba din dantela, fundita portocalie si jumatate de perla de culoarea piersicii, iar pe capac au un abtibild cu frunza.

Comanda marturii de toamna la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-tablou-de-toamna-1043.html.

IMG-BLOG

Marturiile de nunta casuta din sarma alba simbolizeaza primul camin al mirilor in calitate de sot si sotie. Acesta este redat prin intermediul unui cuib pentru pasari.

Comanda marturii de toamna la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-casuta-din-sarmulita-alba-477.html.

IMG-BLOG

Aceste marturii de nunta sunt utile si elegante, iar invitatii isi vor aminti de nunta voastra ori de cate ori vor folosi acest desfacator de sticle.

Comanda marturii de toamna la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-nunta-desfacator-de-sticla-Turnul-Eiffel-355.html.

IMG-BLOG

Marturiile nunta formate din doua lingurite pentru desert sau cafea sunt un cadou de nunta practic si elegant. Linguritele pot fi folosite la mesele festive sau la savurarea unei cesti de cafea dimineata.

Comanda marturii de toamna la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-nunta-set-lingurite-349.html.

IMG-BLOG

Marturiile de nunta cutiuta Mire si Mireasa sunt un cadou clasic, oferit in dar invitatilor, drept multumire pentru prezenta lor la nunta.

Comanda marturii de toamna la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Set-marturii-cutiute-mire-si-mireasa-412.html.

IMG-BLOG

Marturiile de nunta sare si piper sunt cadouri de nunta practice, iar designul lor le recomanda inclusiv pentru evenimentele Black-Tie.

Comanda marturii de toamna la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-de-nunta-sare-si-piper-inima-Mrs-Mr-370.html.

IMG-BLOG

Marturiile saculeti din organza se umplu cu bomboane sau alte tratatii dulci si se ofera invitatilor in semn de multumire pentru prezenta lor la eveniment.

Comanda marturii de toamna la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-nunta-saculeti/Marturii-nunta-Saculeti-rosu-448.html.

IMG-BLOG

Marturiile de nunta cutiute colivie ivory sunt niste cadouri inspirate pentru invitati, pe care le poti oferi acestora in semn de recunostinta pentru prezenta lor la eveniment.

Comanda marturii de toamna la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-de-nunta-cutiute-colivie-ivory-415.html.

IMG-BLOG

Set de 4 lingurite in forma de inima, cu un design fermecator si usor de utilizat, ce pot fi oferite in dar ca marturii de nunta.

Comanda marturii de toamna la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-de-nunta-utile-set-lingurite-Simply-Elegant-350.html.

IMG-BLOG

Atunci cand nu stii ce cadouri simbolice sa oferi invitatilor prezenti la nunta, poti miza pe un cadou amintire, cum ar fi un simbol crestin sub forma unei iconite cu Iisus Hristos.

Comanda marturii de toamna la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-utile/Marturii-iconita-nunta-Iisus-Hristos-571.html.

IMG-BLOG

Marturiile nunta saculeti grena cu fir auriu reprezinta o alegere inspirata pentru o nunta de toamna in stil rustic. Modelul de saculeti rotunzi sunt apreciati in egala masura de miri si de invitati.

Comanda marturii de toamna la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-nunta-saculeti/Marturii-nunta-saculeti-rotunzi-grena-cu-fir-auriu-1282.html.

IMG-BLOG

Marturiile nunta cutiute cu fluturas rosu sunt o alegere excelenta pentru petrecerea de la restaurant.

Comanda marturii de toamna la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-cutiute/Marturii-nunta-cutiute-laser-cut-cu-fluturas-rosu-1375.html.

IMG-BLOG

Acestea sunt un cadou dragut cu dublu rol: pe de-o parte bicicletele din sarma sunt oferite cu bomboane, boabe de cafea sau alte mici atentii, iar pe de alta parte pot fi pastrate ca amintire pe termen lung in casa oaspetilor.

Comanda marturii de toamna la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-biciclete-sarma-188.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii recomandate pentru nunti de toamna

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%