SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Produsul saptamanii: Marturii sarma alba caleasca inima

IMG-BLOG

Marturiile dulci continua sa fie cele mai vandute produse ale momentului la SelfEvents.ro, motiv pentru care noi am desemnat ca produs al saptamanii curente marturiile sarma alba caleasca inima.

Printre avantajele oferite de marturiile sarmulita, amintim:

- marturiile sarma alba caleasca inima pot fi folosite atat la nunta, cat si la botez,

- spre deosebire de marturiile cutiuta care se deterioreaza usor, marturiile din sarma sunt rezistente si pot fi pastrate ca amintire,

- marturiile caleasca inima au un design atractiv,

- aceste marturii sunt ideale pentru evenimentele cu tema "Cenusareasa",

- marturiile din sarma au dublu rol: in ele se introduc bomboane sau alte mici obiecte, cum ar fi sare de mare in saculeti sau mici obiecte si pot fi pastrate ulterior ca obiecte decorative.

Prin urmare, toti cei care vor sa isi impresioneze invitatii cu marturii sarmulita, pot comanda online si alte produse la fel de atractive in forma de bicicleta, mar, casuta, colivie sau inima.

La SelfEvents.ro personalizarea cu eticheta si fundita este gratuita. Produsele dorite se regasesc in categoria "Marturii nunta", respectiv "Marturii botez".

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Produsul saptamanii: Marturii sarma alba caleasca inima

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi