SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Coronavirus: Se inchid restaurantele si barurile

IMG-BLOG

Incepand din data de 17 martie, se aplica noi masuri drastice pe teritoriul Romaniei, pentru a preveni raspandirea virusului COVID-2019. Astfel, Ministrul de Interne Marcel Vela a facut o declaratie de presa de la sediul MAI in care a anuntat ca, prin ordonanta militara se inchid toate restaurantele, localurile, barurile si cafenelele din Romania si o data cu acestea se interzice vanzarea de produse alimentare si bauturi in spatiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locatiei.

Raman disponible doar serviciile care livreaza mancare si bautura la domiciliu si se pot comercializa in continuare produse alimentare, cu conditia sa nu stationeze clientii in spatiile destinate servirii produselor solicitate.

Daca pana acum erau permise adunarile restranse, cu maxim 50 persoane in spatiile inchise, prin noile masuri anuntate de Marcel Vela se suspenda toate activitatile culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive si de divertisment din tara noastra. Centrele si saloanele care ofera tratamente balneare si de ingrijire personala in spatii inchise vor fi interzise de asemenea in urmatoarea perioada, cat dureaza starea de urgenta.

Prin urmare, cei care au programat un eveniment in perioada apropiata, cum ar fi cununia civila sau botezul unui bebelus, trebuie sa tina cont de noile masuri instituite pentru combaterea coronavirusului

In spatii deschise inca se mai pot desfasura evenimente care presupun participarea a maxim 100 de persoane, cu conditia sa existe o distanta de minim un metru intre participanti.

De asemenea, in urmatoarele 14 zile se suspenda toate zborurile pe ruta Romania-Spania si invers. Masura intra in vigoare din data de 18 martie, ora 18, iar in ceea ce priveste suspendarea zborurilor spre Italia si din Italia catre Romania, aceasta ramane valabila timp de doua saptamani, incepand cu data de 23 martie.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Sursa fotoFacebook, Ministerul Afacerilor Interne

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Coronavirus: Se inchid restaurantele si barurile

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%