SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Pahare nunta 2020

IMG-BLOG

Pentru o nunta de basm in culorile nuntii voastre, alege pahare nunta 2020 pentru miri si nasi. Aceste accesorii elegante, decorate festiv dupa tinutele principalilor protagonisti ai nuntii se folosesc la inceputul petrecerii, cand invitatii sunt primiti cu sampanie si piscoturi, precum si la servirea tortului.

Paharele festive sunt un must have pentru momentul toastului, de aceea trebuie ca mirii sa le aleaga cu multa grija. Daca mireasa poarta o rochie ivory si mirele un costum negru, clasic, paharele alese pentru receptie vor fi in aceasta combinatie cromatica. Similar se vor alege paharele de sampanie si pentru nasi. In continuare, iata optiunile SelfEvents.ro de pahare nunta 2020.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Toasteaza in pahare elegante cu picior cu model vintage la nunta, decorate in ivory si negru. Daca paharul mirelui are papion negru, paharul miresei are puf la baza si este foarte elegant. Ambele pahare sunt imbracate cu snur.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-ivory-miri-cu-puf-144.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta de toamna in culori puternice, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur si tulle. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-visinii-nasi-142.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta de toamna-iarna in culori clasice, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur negru/bleumarin si tulle bleumarin. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion negru, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-bleumarin-nasi-140.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta de primavara in culori puternice, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur negru/verde si tulle verde. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion negru, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-nasi-verde-139.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta eleganta in culori puternice, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur si puf cu decor negru/verde. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion negru, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-verde-nasi-137.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta de iarna in culori glam, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate cu snur negru/argintiu si puf argintiu. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion negru, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-argintii-nasi-135.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta regala in culori puternice, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur negru/mov si puf mov. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion negru, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-mov-nasi-590.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta romantica in culori clasice de rosu si negru, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur si puf. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion negru, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-rosu-pentru-nasi-592.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta clasica din sezonul rece in culori puternice, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur negru/bleumarin si puf bleumarin. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion negru, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-bleumarin-cu-puf-pentru-nasi-593.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta in culori indraznete, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur negru/roz fucsia si puf roz. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion negru, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-roz-fucsia-pentru-nasi-1354.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta tinereasca in culori indraznete, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur si tulle. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion negru, paharul nasei are o fundita alba. Rozul fucsia este folosit pentru rochia nasei, iar clasicul negru pentru costumul nasului.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-roz-nasi-1355.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta de primavara in contrast negru/lila, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur si tulle. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion negru, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-lila-nasi-1356.html

IMG-BLOG

Aceste pahare pentru miri sunt decorate cu snur negru/ivory, tulle, fundita pentru paharul miresei, respectiv papion pentru paharul mirelui. Paharele de sampanie cu picior sunt ideale pentru o nunta in stil clasic.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-ivory-mire-si-mireasa-1474.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta de primavara in culori delicate, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur negru/roz si puf roz. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Pahare-nunta-puf-roz-pentru-nasi-1781.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta de vara in aer liber, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur negru/bleu si puf bleu In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion negru, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Pahare-nunta-puf-bleu-pentru-nasi-1782.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta exotica in culori puternice, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur negru/turcoaz si puf turcoaz. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion negru, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Pahare-nunta-decor-turcoaz-pentru-nasi-1783.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta de toamna in culorile frunzelor aramii, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur negru/auriu si tulle auriu. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion, paharul nasei are o fundita alba.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-aurii-nasi-cu-tulle-1833.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta de iarna in culori argintii, mirii pot alege pentru nasii lor pahare de sampanie cu picior imbracate in snur si tulle. In timp ce paharul nasului este accesorizat cu papion negru, paharul nasei are o fundita alba. Restul accesoriilor sunt in combinatia cromatica negru/argintiu.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-nasi-cu-tulle-argintiu-1834.html

IMG-BLOG

Paharele mirilor trebuie sa se evidentieze de paharele celorlalti invitati prin intermediul decorului elegant, in nuante de alb si negru, daca mirii merg pe varianta traditionala de rochie mireasa, respectiv costum mire. Daca paharul mirelui este imbracat in snur alb/negru si accesorizat cu papion, paharul miresei este integral alb, iar la baza are puf.

Comanda pahare nunta 2020 aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-albe-miri-cu-puf-1835.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Pahare nunta 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi