SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Selfie-ul perfect cu inelul de logodna

IMG-BLOG

Te-ai logodit recent (felicitari) si vrei sa ii pui la curent pe toti prietenii virtuali de acest eveniment important? O poti face cu usurinta postand pe retelele de socializare selfie-ul perfect cu inelul de logodna. Fotografia cu inelul de logodna ii va impresiona pe cunoscutii tai daca pui accent pe cinci ponturi esentiale.

Fundalul este un criteriu cheie pentru selfie-ul perfect
Pentru un selfie perfect, trebuie sa alegi un fundal corespunzator. Poti sa stai cu mana pe cutiuta de bijuterii sau pe o piesa de mobilier, cu conditia ca lumina/intunericul din imagine sa nu stirbeasca din stralucirea inelului de logodna.

Lumina este primordiala pentru reusita selfie-ului
Daca ai primit un inel de logodna cu diamant, cu siguranta vrei ca stralucirea pietrei pretioase sa fie reflectata fidel in fotografie. Fereste-te de locurile cu intuneric si tine mana pe geam sau captureaza imaginea cu inelul de logodna in aer liber, cum ar fi intr-o gradina cu flori.

Mainile trebuie sa fie ingrijite
Inelul de logodna va iesi in evidenta daca unghiile sunt taiate uniform, iar culoarea lacului de unghii este in ton cu piatra de la inel.

Unghiul fotografic conteaza
Nu fotografia inelul de logodna dintr-un singur unghi. Gaseste unghiul perfect pentru selfie dupa mai multe incercari si posteaza online cea mai reusita fotografie.

Pastreaza entuziasmul pentru tine
Cu siguranta esti fericita ca ai fost ceruta in casatorie, dar acest lucru nu inseamna ca prietenii virtuali iti impartasesc entuziasmul. Nu trebuie sa postezi pe internet un album intreg de selfie-uri cu inelul de logodna. Ideal ar fi sa incarci pe Facebook maxim doua fotografii.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Foto: Pinterest.com

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Selfie-ul perfect cu inelul de logodna

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%