SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Set accesorii nunta 2020 pentru sedinta foto

IMG-BLOG

Articolele de recuzita fotografii nunta sunt acele accesorii nunta funny care nu ar trebui sa lipseasca de la sedinta foto a mirilor si a invitatilor care incearca sa obtina amintiri memorabile din ziua cea mare. Un set accesorii nunta cu propsuri este format din mai multe betisoare de bambus/plastic cu imagini si mesaje funny. In general, un astfel de set recuzita include mesaje cu Mr & Mrs, Just Married, I Do! etc, precum si imagini cu buze, ochelari, mustati, palarii etc. De asemenea, exista si seturi de recuzita cu mustata din fetru.

Unele seturi accesorii pot fi folosite si la alte petreceri, cum ar fi majorat, bal mascat si alte aniversari speciale. Fie ca le folosesti pe ringul de dans sau in alt moment al nuntii, articolele funny pentru sedinta foto ofera amintiri de neuitat tuturor celor prezenti.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Acest set funny este format din sase articole pentru sedinta foto si anume: 3 mustati negre, doi ochelari si o bucata buze rosii. Imaginile din fetru sunt prinse de niste betisoare rosii din plastic. Pot fi folosite la orice party: nunta, majorat, bal mascat.

Comanda set petrecere fotografii nunta aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-petrecere/Set-funny-petrecere-mustati-ochelari-buze-768.html

IMG-BLOG

Acest set format din 12 mustati din fetru vin in diferite marimi si pot fi folosite numai dupa indepartarea plasturelui si cartonului de la spate. Daca domnii vor arata ca niste Casanova din trecut, doamnele se vor amuza pe cinste folosind aceste accesorii funny in sedinta foto de la nunta.

Comanda set petrecere fotografii nunta aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-petrecere/Set-12-mustati-petrecere-nunta-767.html

IMG-BLOG

Deoarece nunta este un eveniment de care vrei sa iti amintesti cu drag o viata intreaga, seturile de recuzita nunta nu trebuie sa lipseasca de la petrecere. Acest set este format din 10 articole. Cartonasele cu imagini si mesaje sunt prinse de betisoase din bambus.

Setul este compus din urmatoarele mesaje dragute dedicate mirilor: Mr, Mrs. I love you, I do etc.

Comanda set petrecere fotografii nunta aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-petrecere/Set-recuzita-fotografii-nunta-182.html

IMG-BLOG

Setul contine 20 accesorii party din carton cu diverse modele de ochelari, mustati, papion, coronita si mesaje scrise in engleza (Hers, His, Party Part 1, Party Part 2) etc. Accesoriile de petrecere sunt realizate din niste cartonase lipite pe betisoare din bambus.

Comanda set petrecere fotografii nunta aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-petrecere/Set-recuzita-party-1320.html

IMG-BLOG

Setul de propsuri Happy Birthday (La multi ani) contine 18 accesorii petrecere cu baloane, tort, ochelari, dar si mesajul festiv Happy Birthday. Accesoriile din carton colorat sunt prinse de betisoare plastic. Acest set de accesorii petrecere poate fi folosit inclusiv la aniversarea casatoriei.

Comanda set petrecere fotografii nunta aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-petrecere/Set-recuzita-petrecere-Happy-Birthday-1318.html

IMG-BLOG

Seturile recuzita buze, ochelari, mustati sunt acele accesorii de nunta amuzante care vor face senzatie printre invitati daca le folosesti in cadrul unui photo booth. Acest set contine 20 imagini din carton prinse de betisoare de bambus. 

Comanda set petrecere fotografii nunta aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-petrecere/Set-recuzita-buze-ochelari-mustati-183.html

IMG-BLOG

Setul recuzita fotografii nunta este compus din 18 propsuri cu buzemustatipahare pentru miripapion si margele, dar si mesaje cu masina insurateilor proaspat casatoriti sau mesaje scrise (Groom, Bride).

Comanda set petrecere fotografii nunta aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-petrecere/Set-recuzita-fotografii-nunta-Mr-si-Mrs-1321.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Set accesorii nunta 2020 pentru sedinta foto

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi