SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Ce trebuie sa pregateasca mirii pentru taierea tortului?

IMG-BLOG

Traditia de taiere a tortului la nunta este una veche, ce dateaza inca din Evul Mediu. Se obisnuieste ca tinerii insuratei sa taie tortul impreuna, in semn de angajament si sprijin reciproc in casnicie.

Pentru acest moment, DJ-ul sau maestrul de ceremonii poate face un anunt prin care sa ii roage pe invitati sa se apropie de masa pentru fotografii, in timp ce alege o melodie potrivita din playlist pentru acest moment.

Taierea tortului nu trebuie sa treaca neobservata, iar mirii trebuie sa pregateasca pentru acest moment esential cateva lucruri.

Iata care sunt acestea:

- un topper pentru tort cu mirii,

- ustensile pentru taierea tortului: cutit si paleta,

- pahare de sampanie pentru toast. Mirii pot alege pahare pentru ei, dar si pentru nasi decorate festiv.

Dupa taierea tortului, mirii obisnuiesc sa se hraneasca reciproc. Toate aceste momente frumoase, inclusiv toastul se cuvine sa apara in fotografiile de nunta.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Figurinele clasice mire si mireasa sunt perfecte pentru decorul tortului de nunta.

Cumpara o figurina tort mire si mireasa de la SelfEvents.ro. de aici: https://www.selfevents.ro/Figurine-tort-nunta/Figurina-tort-mire-si-mireasa-587.html

IMG-BLOG

Pentru ca uniunea unui barbat si o femeie simbolizeaza doua inimi ingemanate, mirii pot alege pentru taierea tortului un set tacamuri cu fundite albe si inimi.

Cumpara set tacamuri tort nunta inimi de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/tacamuri-tort-nunta/Set-tacamuri-tort-nunta-inimi-151.html.

IMG-BLOG

O data cu taierea tortului, se cuvine ca mirii, impreuna cu nasii sa serveasca un pahar de sampanie pentru toast.

Cumpara set pahare aurii nasi de la SelfEvents.ro de aici: https://www.selfevents.ro/pahare-miri-nasi/Set-pahare-aurii-nasi-143.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Ce trebuie sa pregateasca mirii pentru taierea tortului?

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi