Top 10 marturii nunta din sarmulita

Fie ca ai programat nunta in sezonul cald sau in sezonul rece, poti alege pentru invitatii tai marturii din sarma rezistenta. Daca nu stii ce sa alegi in materie de cadouri pentru invitati, iti sugeram sa consulti top 10 marturii nunta din sarmulita.

La SelfEvents.ro marturiile sunt personalizate cu eticheta si fundita in culoarea dorita gratuit, pentru ca tu si invitatii prezenti la eveniment sa va bucurati de cea mai reusita petrecere.

Marturiile din sarmulita au avantajul ca nu se deterioreaza si pot fi pastrate ca amintire o data ce invitatii consuma tratatiile din interior.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Marturii nunta inima sarma alba

O nunta romantica nu poate fi completa fara niste marturii rezistente din sarmulita, in forma de inima. Alege marturii inima, cu fundita asortata in culorile nuntii voastre.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-inima-sarma-alba-1747.html.

Marturii nunta ceasca de cafea sarma

Pentru o nunta tematica cu aroma de cafea, iti propunem sa alegi marturiile din sarma alba ceasca de cafea, cu fundita asortata in culorile nuntii voastre.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-ceasca-de-cafea-sarma-1749.html.

Marturii nunta gentuta sarma alba

Marturiile gentuta din sarma alba prezinta anumite avantaje pentru care merita alese, cum ar fi: rezista in timp, reprezinta o frumoasa amintire, pot fi daruite la evenimente de mica sau de mare amploare.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-gentuta-sarma-alba-1748.html.

Marturie nunta mar din sarmulita alba

Marturiile nunta in forma de mar, realizate din sarmulita alba reprezinta un frumos cadou pentru invitati, oferit de catre miri in semn de recunostinta pentru prezenta lor la eveniment.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturie-nunta-mar-din-sarmulita-alba-529.html.

Marturii nunta sarma alba caleasca inima

Pentru o nunta de poveste cu tema "Cenusareasa", poti oferi invitatilor tai marturii tematice, iar marturiile caleasca inima din sarma alba este o idee inspirata.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-sarma-alba-caleasca-inima-478.html.

Marturii nunta cosulet sarmulita bleu

Pentru cea mai romantica petrecere din viata unui cuplu, mirii pot alege pentru invitatii lor un cadou inedit, cum sunt marturiile din sarma cosulet bleu.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-cosulet-sarmulita-bleu-1744.html.

Marturii nunta tort roz din din sarma

Torturile din sarma se pot umple cu bomboane, caramele, arahide etc. Torturile din sarma sunt disponibile in trei culori: roz, alb si bleu.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-tort-roz-din-din-sarma-1751.html.

Marturii nunta casuta din sarmulita alba

Marturiile de nunta casuta din sarma alba simbolizeaza primul camin al mirilor in calitate de sot si sotie. Acesta este redat prin intermediul unui cuib pentru pasari.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-casuta-din-sarmulita-alba-477.html.

Marturii nunta tort alb din din sarma

Tortul din sarma impletita nu inlocuieste desertul de la nunta, dar se poate oferi cu ceva dulce in interior, dar si cu eticheta pe care se noteaza numele mirilor si data evenimentului.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-tort-alb-din-din-sarma-1750.html.

Marturii nunta biciclete din sarma

Acestea sunt un cadou dragut cu dublu rol: pe de-o parte bicicletele din sarma sunt oferite cu bomboane, boabe de cafea sau alte mici atentii, iar pe de alta parte pot fi pastrate ca amintire pe termen lung in casa oaspetilor.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-biciclete-sarma-188.html.

Comentarii pentru articolul Top 10 marturii nunta din sarmulita

Articole similare din categoria Organizare nunta

Daca nu te-ai mai aflat pana acum in ipostaza de nasa de cununie si ai nevoie de cateva informatii legate...
Daca doresti sa faci fundite pentru cutiile de cadouri sau pentru personalizarea marturiilor de nunta, iti prezentam intr-un tutorial video...
Organizarea nuntii perfecte pas cu pas incepe cu cateva luni inainte de ziua cea mare. Pentru ca lucrurile sa isi...
Se apropie botezul finutei/finutului tau si pentru ca nu ai avut pana acum onoarea sa nasesti un copil, ti-ai dat...

Ultimele produse adaugate

LIKE US

Produse noi

Daca personajele lui Walt Disney te fascineaza si la varsta...
RON 335,20 419,00

Cel mai vizualizat

Iti doresti sa le oferi invitatilor la nunta ta marturii...
RON 3,99 4,99
Set marturii de nunta sare si piper mire si mireasa...
RON 7,84 9,80
Iconitele din sticla sunt o marturie potrivita pentru orice botez,...
RON 4,80 6,00
Pentru o nunta de poveste cu tema "Cenusareasa", poti oferi...
RON 3,99 4,99
Marturiile iconite sunt un cadou de nunta inspirat care in...
RON 4,80 6,00

Reduceri

Daca personajele lui Walt Disney te fascineaza si la varsta...
RON 335,20 419,00