SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 marturii nunta din sarmulita

IMG-BLOG

Fie ca ai programat nunta in sezonul cald sau in sezonul rece, poti alege pentru invitatii tai marturii din sarma rezistenta. Daca nu stii ce sa alegi in materie de cadouri pentru invitati, iti sugeram sa consulti top 10 marturii nunta din sarmulita.

La SelfEvents.ro marturiile sunt personalizate cu eticheta si fundita in culoarea dorita gratuit, pentru ca tu si invitatii prezenti la eveniment sa va bucurati de cea mai reusita petrecere.

Marturiile din sarmulita au avantajul ca nu se deterioreaza si pot fi pastrate ca amintire o data ce invitatii consuma tratatiile din interior.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

O nunta romantica nu poate fi completa fara niste marturii rezistente din sarmulita, in forma de inima. Alege marturii inima, cu fundita asortata in culorile nuntii voastre.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-inima-sarma-alba-1747.html.

IMG-BLOG

Pentru o nunta tematica cu aroma de cafea, iti propunem sa alegi marturiile din sarma alba ceasca de cafea, cu fundita asortata in culorile nuntii voastre.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-ceasca-de-cafea-sarma-1749.html.

IMG-BLOG

Marturiile gentuta din sarma alba prezinta anumite avantaje pentru care merita alese, cum ar fi: rezista in timp, reprezinta o frumoasa amintire, pot fi daruite la evenimente de mica sau de mare amploare.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-gentuta-sarma-alba-1748.html.

IMG-BLOG

Marturiile nunta in forma de mar, realizate din sarmulita alba reprezinta un frumos cadou pentru invitati, oferit de catre miri in semn de recunostinta pentru prezenta lor la eveniment.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturie-nunta-mar-din-sarmulita-alba-529.html.

IMG-BLOG

Pentru o nunta de poveste cu tema "Cenusareasa", poti oferi invitatilor tai marturii tematice, iar marturiile caleasca inima din sarma alba este o idee inspirata.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-sarma-alba-caleasca-inima-478.html.

IMG-BLOG

Pentru cea mai romantica petrecere din viata unui cuplu, mirii pot alege pentru invitatii lor un cadou inedit, cum sunt marturiile din sarma cosulet bleu.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-cosulet-sarmulita-bleu-1744.html.

IMG-BLOG

Torturile din sarma se pot umple cu bomboane, caramele, arahide etc. Torturile din sarma sunt disponibile in trei culori: roz, alb si bleu.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-tort-roz-din-din-sarma-1751.html.

IMG-BLOG

Marturiile de nunta casuta din sarma alba simbolizeaza primul camin al mirilor in calitate de sot si sotie. Acesta este redat prin intermediul unui cuib pentru pasari.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-casuta-din-sarmulita-alba-477.html.

IMG-BLOG

Tortul din sarma impletita nu inlocuieste desertul de la nunta, dar se poate oferi cu ceva dulce in interior, dar si cu eticheta pe care se noteaza numele mirilor si data evenimentului.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-tort-alb-din-din-sarma-1750.html.

IMG-BLOG

Acestea sunt un cadou dragut cu dublu rol: pe de-o parte bicicletele din sarma sunt oferite cu bomboane, boabe de cafea sau alte mici atentii, iar pe de alta parte pot fi pastrate ca amintire pe termen lung in casa oaspetilor.

Comanda marturii nunta din sarmulita aici: https://www.selfevents.ro/marturii-nunta-sarmulita/Marturii-nunta-biciclete-sarma-188.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 marturii nunta din sarmulita

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%