SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 3 set accesorii nunta by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Seturile de nunta folosite pentru cununia religioasa lasa o impresie buna invitatilor, de aceea te invitam sa descoperi in Top 3 set accesorii nunta by SelfEvents.ro modelul preferat. Poti comanda un set de nunta vintage cu flori din perle, unul cu model geometric sau cu inimi inlantuite. Acesta din urma este perfect pentru nuntile romantice.

Un set de nunta complet este compus din pernuta verighete din tafta, cosulet pentru petale sau cocarde, caiet de impresii, pix metalic si suport pentru pix.

Daca pernuta de verighete si cosuletul de cocarde sunt folosite la biserica, caietul de impresie, numit si Guestbook si pixul metalic se folosesc in cadrul receptiei. In caietul de impresii, invitatii noteaza cateva ganduri frumoase pentru miri, in semn de amintire.

Sfat: Cel mai practic este sa cumperi aceste accesorii utile pentru nunta la set. Daca le iei separat, vei plati mai multi bani. In plus, este mai frumos ca accesoriile de nunta sa aiba acelasi model.

Mai jos iti prezentam top 3 set accesorii nunta by SelfEvents.ro care se poarta la nuntile din 2017.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 3 set accesorii nunta by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi