SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 5 casute de dar de nunta by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

La nuntile din 2017, cutiile de dar nunta in forma de casuta raman in tendinte. Aceste modele practice si elegante sunt potrivite pentru darurile de nunta in bani. Realizate din carton rezistent, casutele de dar nunta sunt suficient de incapatoare pentru aproximativ 150 de plicuri.

Cele mai frumoase modele au lipita fotografia mirilor pe unul dintre peretii casei, in timp ce traditionalul mesaj "Casa de piatra" este atasat de acoperis. Casutele de dar sunt ieftine, iar o data ce evenimentul ia sfarsit, le poti pastra ca amintire in noua ta casa.

Alege casuta de dar preferata tinand cont si de culorile care predomina in peisajul nuntii. Cele mai frumoase modele sunt disponibile la SelfEvents.ro la un pret accesibil oricarui buzunar. Urmareste top 5 casute de dar de nunta by SelfEvents.ro daca ti-ai programat evenimentul in viitorul apropiat si comanda online modelul dorit.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 5 casute de dar de nunta by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%