Top 5 cufere de dar de nunta by SelfEvents.ro

Deoarece cutiile de dar nunta in forma de casuta nu sunt singurele accesorii de la receptie in tendintele anului 2017, te invitam sa descoperi Top 5 cufere de dar de nunta by SelfEvents.ro.

Cuferele de dar sunt niste cutii mai mari cu design clasic care nu se demodeaza niciodata. Realizate din carton fin si rezistent, acestea au lipita imaginea mirilor pe unul dintre pereti si sunt decorate cu benzi dantela in diverse culori.

Alege o casuta de dar cufar intr-o nuanta care se asorteaza cu celelalte piese din decor sau cu accesoriile mirilor (jarteaua miresei, florile din buchet, papionul mirelui etc).

Intr-un cufar de dar incap aproximativ 150 plicuti cu bani. Dupa eveniment, frumoasele accesorii pot fi pastrate la loc de cinste in locuinta insurateilor.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Cufar dar nunta dantela lila by SelfEvents

Cufar dar nunta realizat din carton lucios ivory cu model cerculete, perfect pentru strangerea banilor. In acest cufar de dar incap 150 plicuri de bani. Cufarul are o imagine cu mirii lila si dantela pe partea de sus.

Cumpara aici acest cufar de dar nunta: http://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-dar-nunta-cu-dantela-lila-129.html

Cufar dar nunta cu dantela roz by SelfEvents

Cufar dar nunta realizat din carton lucios ivory cu model cerculete, perfect pentru strangerea banilor. Cufarul este decorat cu benzi roz de dantela.

Cumpara aici acest cufar de dar nunta: http://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-dar-nunta-cu-dantela-roz-125.html

Cufar dar nunta dantela bordo by SelfEvents

Cufar de dar nunta realizat din carton lucios si decorat cu benzi din dantela bordo. In acest cufar de dar incap 150 plicuri de bani.

Cumpara aici acest cufar de dar nunta: http://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-dar-nunta-dantela-bordo-127.html

Cufar dar nunta cu dantela rosie by SelfEvents

Cufar dar nunta realizat din carton lucios ivory cu model cerculete, perfect pentru strangerea banilor. In acest cufar de dar incap 150 plicuri de bani. Cufarul are o imagine rosie cu mirii lipita pe unul dintre pereti si este decorat cu dantela in aceeasi culoare cu fotografia.

Cumpara aici acest cufar de dar nunta: http://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-dar-nunta-cu-dantela-rosie-126.html

Cufar dar nunta cu dantela albastra by SelfEvents

Cufar de dar nunta, ideal de folosit pentru strangerea plicurilor de bani. Cufarul are o imagine albastra cu mirii lipita pe unul dintre peretii cufarului. Acesta este decorat cu dantela in aceeasi culoare cu fotografia.

Cumpara aici acest cufar de dar nunta: http://www.selfevents.ro/casuta-dar-nunta/Cufar-dar-nunta-cu-dantela-albastra-124.html

Comentarii pentru articolul Top 5 cufere de dar de nunta by SelfEvents.ro

Articole similare din categoria Organizare nunta

Daca nu te-ai mai aflat pana acum in ipostaza de nasa de cununie si ai nevoie de cateva informatii legate...
Daca doresti sa faci fundite pentru cutiile de cadouri sau pentru personalizarea marturiilor de nunta, iti prezentam intr-un tutorial video...
Organizarea nuntii perfecte pas cu pas incepe cu cateva luni inainte de ziua cea mare. Pentru ca lucrurile sa isi...
Se apropie botezul finutei/finutului tau si pentru ca nu ai avut pana acum onoarea sa nasesti un copil, ti-ai dat...

Ultimele produse adaugate

LIKE US

Produse noi

Daca personajele lui Walt Disney te fascineaza si la varsta...
RON 335,20 419,00

Cel mai vizualizat

Iti doresti sa le oferi invitatilor la nunta ta marturii...
RON 3,99 4,99
Set marturii de nunta sare si piper mire si mireasa...
RON 7,84 9,80
Iconitele din sticla sunt o marturie potrivita pentru orice botez,...
RON 4,80 6,00
Pentru o nunta de poveste cu tema "Cenusareasa", poti oferi...
RON 3,99 4,99
Marturiile iconite sunt un cadou de nunta inspirat care in...
RON 4,80 6,00

Reduceri

Daca personajele lui Walt Disney te fascineaza si la varsta...
RON 335,20 419,00