SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Botez traditional de 1 Decembrie, cu tema Tricolor

IMG-BLOG

Pentru un botez traditional de 1 Decembrie, cu tema Tricolor se cuvine ca decorul de la biserica si de la petrecere sa fie unul cat mai sugestiv pentru Ziua Nationala. Fie ca evenimentul este organizat in cinstea unei fetite sau a unui baietel, parintii si nasii bebelusului se pot consulta in privinta articolelor de botez cu decor traditional.

Spre exemplu, nasii pot cumpara un set botez format din trusou si si lumanare botez cu motive populare, in timp ce parintii copilasului vor alege un cosulet cu fundite tricolor pentru transportul cruciulitelor si marturii tricolor pentru petrecere.

Fiecare articol botez poate avea un element decorativ comun sub forma unei panglici sau a unei fundite tricolor, astfel incat cruciulitele oferite in biserica invitatilor, cosuletul si celelalte produse sa se incadreze in tema evenimentului.

Oferta de marturii botez este variata, dar lumanarile, respectiv borcanelele de miere decorate festiv cu banda tricolor sunt cele mai cautate cadouri invitati pentru un botez traditional.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Fie ca esti nasa de baiat sau de fetita, un trusou botez cu model popular este perfect pentru ambele sexe.

Daca parintii bebelusului organizeaza un botez in stil traditional de 1 Decembrie, cu siguranta vor fi incantati de trusoul biserica cu model palarie si steag tricolor.

Comanda articole botez de 1 Decembrie cu tema tricolor aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-model-popular-1157.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere au o banda si o fundita cu steagul tricolor, care trebuie sa fie in ton cu tema botezului de Ziua Nationala.

Mierea este un dulce sanatos ideal de oferit in dar invitatilor la botez in borcanele mici, decorate sugestiv.

Comanda articole botez de 1 Decembrie cu tema tricolor aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-borcanele-miere-botez-tricolor-693.html

IMG-BLOG

Marturiile lumanari cu decor banda galbena si tricolor sunt amintirea perfecta de la petrecerea de botez organiza chiar de Ziua Nationala.

Comanda articole botez de 1 Decembrie cu tema tricolor aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-lumanari-botez-steag-tricolor-1351.html

IMG-BLOG

Daca trusoul de botez este decorat cu tricolor si clop, in acelasi stil poate fi si lumanarea de botez. Aceasta are in plus floarea-soarelui si iuta, detalii care completeaza decorul traditional.

Comanda articole botez de 1 Decembrie cu tema tricolor aici: https://www.selfevents.ro/Lumanari-botez/Lumanare-botez-floarea-soarelui-tricolor-si-clop-1633.html

IMG-BLOG

Toate produsele din imagine pot fi personalizate cu fundita tricolor doar la SelfEvents.ro si sunt ideale pentru un botez tematic programat pe 1 Decembrie, de ziua steagului sau pe 24 Ianuarie.

Pentru comenzi, accesati rubrica Contact de pe site.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Botez traditional de 1 Decembrie, cu tema Tricolor

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi