SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cutii trusou baieti 2020

IMG-BLOG

Daca vrei sa oferi finutului tau trusoul biserica si hainutele intr-un ambalaj elegant, le poti ambala intr-o cutie trusou botez din carton simplu sau acoperit in satin, numai buna de oferit in dar la primul eveniment religios din viata unui ingeras. Cele mai populare cutii trusou baieti 2020 potrivite pentru botez sunt in nuante de bleu si albastru. 

Culoare anului 2020 este albastrul clasic, asa ca nasii bebelusului, dar si parintii sai pot folosi accesorii in aceasta culoare clasica pentru primul eveniment important din viata baiatului.

Cutiile trusou baieti sunt ambalajele perfecte pentru a transporta intr-un mod sigur si elegant lucrurile bebelusului, acestea fiind prevazute si cu manere.

Cutiile de trusou cu mesajul Cu drag de la nasi sunt si ele apreciate de parintii oricarui bebelus deoarece textul brodat cu litere de mana sugereaza ca accesoriul respectiv este un cadou din partea nasilor pentru finul lor.

Daca albastrul nu este culoarea voastra preferata, cutiie ivory sunt si ele o alternativa pentru ca se asorteaza cu orice articol de botez, fiind in culori neutre.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

In cutia Baby bleu incap o multime de lucruri, fie ca este vorba de hainute, jucarii sau trusou biserica. Dupa eveniment, cutia poate fi folosita pentru depozitarea hainutelor sau a diverselor jucarii si obiecte.

In aceasta cutie poti duce lucrurile bebelusului intr-un mod elegant la biserica. In cutie, parintii bebelusului vor pastra dupa botez cele mai frumoase amintiri din ziua crestinarii micutului.

Comanda cutii trusou baieti 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-trusou-botez/Cutie-cadou-Baby-bleu-1288.html

IMG-BLOG

Aceasta cutie ovala de culoare bleumarin cu panglica pe capac este potrivita pentru a transporta in deplina siguranta la biserica trusoul bebelusului. Cutia este realizata din carton si acoperita cu material satinat.

In cutie, parintii bebelusului vor pastra dupa botez cele mai frumoase amintiri din ziua crestinarii micutului.

Comanda cutii trusou baieti 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-trusou-botez/Cutie-pentru-trusou-de-botez-bleumarin-849.html

 

IMG-BLOG

Daca vrei sa transporti lucrusoarele finutului tau intr-un mod elegant spre biserica, alege o cutie de trusou ivory, mai ales daca nu stii ce culori vor predomina la botez. Cutiile in culori neutre se asorteaza cu orice elemente decorative de la biserica, dar si de la biserica.

In cutie, parintii bebelusului vor pastra dupa botez cele mai frumoase amintiri din ziua crestinarii micutului.

Comanda cutii trusou baieti 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-trusou-botez/Cutie-pentru-trusou-de-botez-ivory-850.html

IMG-BLOG

Pentru un botez cu tema Disney, nasii unui baietel pot alege diverse accesorii cu personaje din desene animate, cum ar fi cutie trusou cu Mickey Mouse. Dupa eveniment, parintii bebelusului vor pastra in cutie cele mai frumoase amintiri.

Comanda cutii trusou baieti 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-trusou-botez/Cutie-trusou-botez-cu-Mickey-Mouse-1164.html

IMG-BLOG

Cutia de trusou bleumarin cu broderie ingeras pe capac este realizata din carton si imbracata in satin. Cutia are forma ovala, iar in partile laterale doua manere, necesare in timpul transportului.

Pe capac, cutia are un desen cu ingeras, ce poate semnifica ingerul pazitor primit la botez de catre copilasul crestinat. Ingerasul este brodat.

Comanda cutii trusou baieti 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-trusou-botez/Cutie-trusou-botez-bleumarin-cu-ingeras-1166.html

 

IMG-BLOG

Cutia trusou rotunda de culoare albastra, cu broderie Cu drag de la nasi este un cadou frumos si util pentru ziua crestinarii unui baietel. In 2020 culoarea vedeta va fi albastrul clasic, iar aceasta cutie acoperita in satin albastru este un must have pentru evenimentele anului 2020.

Comanda cutii trusou baieti 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-trusou-botez/Cutie-trusou-albastra-Cu-drag-de-la-nasi-1613.html

IMG-BLOG

Cutia trusou rotunda de culoare bleumarin, cu broderie Cu drag de la nasi este un cadou frumos si util pentru ziua crestinarii unui baietel. In 2020 culoarea vedeta va fi albastrul clasic, dar bleumarin ramane o culoare oceanica perfecta de purtat la evenimentele viitoare.

Comanda cutii trusou baieti 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-trusou-botez/Cutie-trusou-bleumarin-Cu-drag-de-la-nasi-1612.html

IMG-BLOG

Cutia trusou rotunda de culoare turcoaz, cu broderie Cu drag de la nasi este un cadou frumos si util pentru ziua crestinarii unui baietel. In 2020 culoarea vedeta va fi albastrul clasic, dar turcoaz este o culoare oceanica in voga de purtat la evenimentele viitoare.

Comanda cutii trusou baieti 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-trusou-botez/Cutie-trusou-turcoaz-Cu-drag-de-la-nasi-1609.html

IMG-BLOG

Cutia trusou rotunda de culoare bleu, cu broderie Cu drag de la nasi este un cadou frumos si util pentru ziua crestinarii unui baietel. In 2020 culoarea vedeta va fi albastrul clasic, dar bleu este o culoare oceanica in voga de purtat la evenimentele viitoare.

Comanda cutii trusou baieti 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-trusou-botez/Cutie-trusou-bleu-Cu-drag-de-la-nasi-1610.html

IMG-BLOG

Cutia trusou rotunda de culoare alba, cu mesaj brodat Cu drag de la nasi este un cadou frumos si util pentru ziua crestinarii unui baietel sau al unei fetite. Culorile neutre vor fi intotdeauna o optiune pentru ocaziile festive, iar albul simbolizeaza puritatea ingerasului care a intrat in randul crestinilor.

Comanda cutii trusou baieti 2020 de aici: https://www.selfevents.ro/Cutii-trusou-botez/Cutie-trusou-alba-Cu-drag-de-la-nasi-1607.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cutii trusou baieti 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi