SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii botez 2020 tema rustica

IMG-BLOG

Un botez 2020 cu tema rustica trebuie sa aiba un decor potrivit care sa scoata in evidenta elementele traditionale. Prin urmare, parintii unui bebelus pot miza pe marturii borcanele miere si marturii lumanari cu decor rustic. Cadrul traditional trebuie sa se regaseasca si la biserica, daca se merge pe aceeasi tema.

De la lumanarea de botez la marturiile lumanari cu iuta, fiecare element de decor din ziua botezului trebuie sa fie scos in evidenta printr-un detaliu rustic.

Detaliile rustice sunt adorabile si trendy chiar si in 2020, iar cadourile invitatilor vor fi o amintire de durata daca se incadreaza in tema evenimentului, fie ca petrecerea este organizata in cinstea unei fetite sau a unui baiat. 

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Daca intregul decor din restaurantul unde este organizata petrecerea de botez este in stil rustic, atunci le poti oferi invitatilor care participa la botez marturii lumanari botez iuta si dantela. Acestea au fundita alba, iar personalizarea cu eticheta este gratuita.

Comanda marturii botez 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-lumanari-botez-iuta-si-dantela-1759.html

IMG-BLOG

Daca intregul decor din restaurantul unde este organizata petrecerea de botez este in stil rustic, atunci le poti oferi invitatilor care participa la botez marturii lumanari botez iuta si dantela. Acestea au fundita din sfoara, iar personalizarea cu eticheta este gratuita.

Comanda marturii botez 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-lumanari-botez-iuta-si-dantela-655.html

IMG-BLOG

Alege marturii botez cu banda rafie si fundita alba, ideale pentru orice petrecere in stil rustic. Marturiile sunt decorate manual si personalizate gratuit cu fundita alba si eticheta.

Comanda marturii botez 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-borcanele-miere-botez-banda-rafie-si-fundita-alba-1497.html

IMG-BLOG

Aceste marturii botez sunt decorate manual cu dantela alba, iar pe capac au figurine floarea-soarelui din fetru. Marturiile sunt decorate manual si personalizate gratuit cu fundita galbena si eticheta.

Comanda marturii botez 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-botez-borcanele-miere-dantela-alba-si-floarea-soarelui-1013.html

IMG-BLOG

Borcanelele miere cu dantela ivory si sfoara sunt perfecte pentru un eveniment in stil rustic, cum ar fi botezul unui baietel sau al unei fetite. Marturiile au decor neutru si sunt realizate manual. Borcanelele cu miere au capacitate de 40 ml, iar fundita din sfoara si eticheta sunt gratuite.

Comanda marturii botez 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-botez-borcanele-miere/Marturii-borcanele-miere-botez-cu-dantela-si-sfoara-694.html

IMG-BLOG

Alege marturii lumanari cu decor traditional si fundita albastra, ideale de oferit invitatilor ca amintire la petrecerea unui baietel proaspat crestinat. Marturiile au decor realizat manual, iar eticheta cu numele copilului si data evenimentului este gratuita.

Comanda marturii botez 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-botez-lumanari-decor-traditional-albastru-664.html

IMG-BLOG

Alege marturii lumanari cu decor traditional si fundita verde, ideale de oferit invitatilor ca amintire. Marturiile au decor realizat manual, iar eticheta cu numele copilului si data evenimentului este gratuita.

Comanda marturii botez 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-de-botez-lumanari/Marturii-botez-lumanari-decor-traditional-verde-666.html

 

 

IMG-BLOG

Alege marturii lumanari cu decor traditional si fundita bordo, ideale de oferit invitatilor ca amintire. Marturiile au decor realizat manual, iar eticheta cu numele copilului si data evenimentului este gratuita. Acest model de lumanari este ideal pentru petrecerea unei fetite.

Comanda marturii botez 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-banda-bordo-si-motive-traditionale-1558.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii botez 2020 tema rustica

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%