SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Sticlute mir pentru biserica

IMG-BLOG

Pentru taina mirungerii care are loc in timpul slujbei de botez, parintii unui copilas sau nasii sai au datoria sa aduca la biserica o sticluta mir. In zilele noastre preferatele parintilor sunt sticlutele cu decor manual. Acestea pot fi clasice, cu o capacitate de 125 ml, adica suficient de incapatoare incat sa pastrezi in ea ulei sfintit si pentru baita de a doua zi.

In ceea ce priveste decorul sticlutei, acesta poate fi realizat cu banda si fundita in culoarea evenimentului. Pentru fetite sunt potrivite sticlutele de mir cu decor roz, mov, lila sau rosu, in timp ce pentru baieti nasa de botez poate alege o sticluta mir cu decor albastru, bleu, bleumarin sau verde.

Evident, exista si sticlute mir cu decor in culori neutre: galben, ivory sau tricolor. Oferta de sticlute mir este variata, iar micul accesoriu poate fi pastrat ca amintire chiar si dupa ce uleiul s-a terminat.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Sticluta de mir cu decor bleumarin si buline albe este un accesoriu pentru biserica util, cu un aspect estetic deosebit. Uleiul sfintit din sticluta se foloseste la mirungerea bebelusului in timpul tainei botezului, la baita de a doua zi, dar si ulterior, in caz de nevoie. Acest model de sticluta este potrivit pentru un baietel.

Comanda sticlute mir pentru biserica aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-cu-decor-bleumarin-cu-buline-albe-2163.html

IMG-BLOG

Aceasta sticluta de mir cu decor albastru si perluta este potrivita pentru botezul unui baietel. Sticluta are capacitatea de 125 ml si se remarca prin aspectul estetic. Produsul este decorat manual in atelierul SelfEvents.ro.

Comanda sticlute mir pentru biserica aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-cu-decor-albastru-2169.html

 

IMG-BLOG

Sticluta de mir cu decor ivory este adecvata pentru botezul oricarui copilas datorita culorii neutre in care a fost imbracata. Materialul satinat ce infasoara sticluta, alaturi de fundita si perluta este un decor simplu, dar de efect. Sugeram parintilor si nasilor sa aleaga un trusou cu decor ivory care sa fie in ton cu sticluta.

Comanda sticlute mir pentru biserica aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-cu-decor-ivory-2171.html

 

IMG-BLOG

Sticluta cu banda galbena si figurina floarea-soarelui aduce bucurie si caldura in sufletele parintilor si ale nasilor care pregatesc botezul unei fetite sau a unui baietel. Sticluta este decorata manual in atelierul SelfEvents.ro si poate fi achizitionata individual sau impreuna cu trusoul cu decor similar.

Comanda sticlute mir pentru biserica aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-cu-decor-floarea-soarelui-2165.html

 

IMG-BLOG

Pentru o fetita, nasii micutei ar putea sa aleaga sticluta de mir cu decor piersica, in timp ce parintii au datoria sa vina la biserica cu ulei si vin, pentru taina mirungerii, respectiv taina impartasaniei.

Sticluta este decorata manual in atelierul SelfEvents.ro si poate fi achizitionata individual sau impreuna cu trusoul cu decor similar.

Comanda sticlute mir pentru biserica aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-cu-decor-piersica-2173.html

 

 

IMG-BLOG

Pentru o fetita, nasii micutei ar putea sa aleaga sticluta de mir cu decor rosu si figurina gargarita in timp ce parintii au datoria sa vina la biserica cu ulei si vin, pentru taina mirungerii, respectiv taina impartasaniei.

Sticluta este decorata manual in atelierul SelfEvents.ro si poate fi achizitionata individual sau impreuna cu trusoul cu decor similar.

Comanda sticlute mir pentru biserica aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-cu-decor-rosu-si-figurina-gargarita-2161.html

IMG-BLOG

Pentru o fetita, nasii micutei ar putea sa aleaga sticluta de mir cu decor roz si figurina carucior fetru in timp ce parintii au datoria sa vina la biserica cu ulei si vin, pentru taina mirungerii, respectiv taina impartasaniei.

Sticluta este decorata manual in atelierul SelfEvents.ro si poate fi achizitionata individual sau impreuna cu trusoul cu decor similar.

Comanda sticlute mir pentru biserica aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-cu-decor-roz-si-figurina-carucior-2172.html

IMG-BLOG

otrivita pentru un botez programat de Ziua Nationala sau pentru un botez in stil traditional, sticluta de mir cu decor tricolor poate fi folosita la crestinarea oricarui copilas, fie ca este vorba despre o fetita sau despre un baiat. Sticluta este decorata cu banda si fundita tricolor.

Comanda sticlute mir pentru biserica aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-cu-decor-tricolor-2170.html

 

IMG-BLOG

Aceasta sticluta de mir cu decor turcoaz si perluta este potrivita pentru botezul unui baietel. Sticluta are capacitatea de 125 ml si se remarca prin aspectul estetic. Produsul este decorat manual in atelierul SelfEvents.ro.

Comanda sticlute mir pentru biserica aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-cu-decor-turcoaz-2175.html

IMG-BLOG

Aceasta sticluta de mir cu decor bleu cu buline si perluta este potrivita pentru botezul unui baietel. Sticluta are capacitatea de 125 ml si se remarca prin aspectul estetic. Produsul este decorat manual in atelierul SelfEvents.ro.

Comanda sticlute mir pentru biserica aici: https://www.selfevents.ro/Sticlute-mir/Sticluta-de-mir-decor-bleu-cu-buline-2174.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Sticlute mir pentru biserica

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi