SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Trusouri botez. Cele mai noi modele

IMG-BLOG

Cele mai noi modele de trusouri botez din 2020 pe care le pot cumpara la preturi accesibile viitorii nasi de botez te asteapta sa le descoperi la SelfEvents.ro. Trusourile contin cateva piese esentiale pentru biserica si sunt ambalate in cutii speciale de carton de forma unui landou.

Trusourile sunt formate din:

- prosop bumbac si sapun pentru preot,

- panza mir pentru bebelus cu panglica de botez atasata,

- prosop din bumbac pentru copil,

- sticluta de mir frumos decorata

- cutiuta pentru prima suvita din lemn, cu decor manual.

Cauta trusouri botez pentru fetite sau pentru baieti in culorile evenimentului, iar parintii bebelusului se vor bucura sa primeasca in dar din partea nasilor celui mic un trusou biserica de calitate cu decor manual. 

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Pentru ca ceremonia religioasa este cea mai importanta parte a crestinarii unui copil, de la biserica nu trebuie sa lipseasca trusoul botez. Trusoul pentru biserica cu mesaj brodat "Cu drag de la nasi" ambalat intr-o cutie landou este ideal pentru orice bebelus.

Comanda cele mai noi modele trusouri botez aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-in-landou-Cu-drag-de-la-nasi-ivory-2259.html

IMG-BLOG

Pentru un botez in note regale, nasii unui baietel pot comanda un trusou botez cu model coroana albastra, ambalat intr-un landou elegant, cu decor panglica si funda albastra cu perluteSapunul, sticluta de mir si panglica sunt infasurate cu o banda satinata de culoare albastra si perluta.

Comanda cele mai noi modele trusouri botez aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-in-landou-coroana-albastra-2248.html

IMG-BLOG

Trusoul cu model traditional si tricolor este alegerea ideala atat pentru botezul unui baietel, cat si pentru botezul unei fetite.

Trusoul este format din cateva produse esentiale pentru ceremonia religioasa de la biserica, iar decorul tricolor pentru cutia landou, sapun, panglica botez, sticluta de mir si cutiuta pentru prima suvita este realizat manual.

Comanda cele mai noi modele trusouri botez aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-cu-model-traditional-si-tricolor-in-landou-2245.html

IMG-BLOG

Trusoul de botez cu mesajul ”Cu drag de la nasi” si figurina floarea-soareluieste ideal pentru ceremonia de crestinare a unei fetite sau a unui baietel. Piesele folosite in timpul slujbei religioase sunt ambalate intr-o cutie tip landou eleganta, decorata manual in atelierul SelfEvents.ro.

Comanda cele mai noi modele trusouri botez aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-Cu-drag-de-la-nasi-in-landou-cu-figurina-floarea-soarelui-2247.html

IMG-BLOG

Trusoul de botez cu ingeras roz si banda It s a girl este ideal pentru ceremonia de crestinare a unei fetite. Piesele folosite in timpul slujbei religioase sunt ambalate intr-un landou elegant, decorat manual in atelierul SelfEvents.ro. 

Decorul cu banda It s a girl pentru cutia landou, sapun, panglica botez, sticluta de mir si cutiuta pentru prima suvita este realizat manual.

Comanda cele mai noi modele trusouri botez aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-in-landou-cu-ingeras-roz-si-banda-It-s-a-girl-2249.html

 

IMG-BLOG

Trusoul de botez in landou cu text brodat "Cu drag de la nasi" este ideal pentru ceremonia de crestinare a unei fetite deoarece atat scrisul cu litere de mana, cat si modelul cutiei sunt realizate in nuante de mov/lila. Piesele folosite in timpul slujbei religioase sunt ambalate intr-un landou elegant, decorat manual in atelierul SelfEvents.ro.

Comanda cele mai noi modele trusouri botez aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-in-landou-mov-Cu-drag-de-la-nasi-2252.html

IMG-BLOG

Acest trusou in landou cu model gargarita si decor rosu cu buline albe este alegerea perfecta pentru botezul unei fetite. Sapunul, panglica si sticluta de mir din acest set au decor cu banda rosie si fundita rosie cu buline si gargarita. In mod traditional, trusoul pentru biserica este un cadou din partea nasei pentru finuta ei.

Comanda cele mai noi modele trusouri botez aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-rosu-in-landou-banda-rosie-cu-buline-si-gargarita-2253.html

IMG-BLOG

Pentru ca botezul unui baietel reprezinta primul moment solemn din viata acestuia, parintii unui bebelus pot alege un trusou cu model verde menta si mesaj brodat Cu drag de la nasi.

Trusoul verde menta este ambalat intr-o cutie eleganta tip landou decorat in atelierul SelfEvents.ro cu banda si funda verde menta.

Comanda cele mai noi modele trusouri botez aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-in-landou-verde-menta-Cu-drag-de-la-nasi-2254.html

IMG-BLOG

Trusoul botez cu model coroana regala fetite are un design minimalist, dar placut, iar culoarea roz pudra inlocuieste cu succes nuanta clasica de roz. Trusoul este ambalat intr-o cutie eleganta tip landou cu decor coronita brodata.

In mod traditional, trusoul pentru biserica este un cadou din partea nasilor pentru bebelus. Pe paturica si panza de mir este brodat modelul coroana regala.

Comanda cele mai noi modele trusouri botez aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-in-landou-coroana-regala-fetite-2255.html

IMG-BLOG

Trusoul de botez in landou cu text brodat "Cu drag de la nasi" este ideal pentru ceremonia de crestinare a unei fetite deoarece atat scrisul cu litere de mana, cat si modelul cutiei sunt realizate in nuante de lila. Piesele folosite in timpul slujbei religioase sunt ambalate intr-un landou elegant, decorat manual in atelierul SelfEvents.ro.

Comanda cele mai noi modele trusouri botez aici: https://www.selfevents.ro/Trusouri-botez/Trusou-botez-in-landou-lila-Cu-drag-de-la-nasi-2342.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Trusouri botez. Cele mai noi modele

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi