SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Black Month! In noiembrie ai 50% REDUCERE la accesorii par mireasa! Cel mai bun pret din piata! Comanda acum! Stocuri limitate!

IMG-BLOG

Accesoriile de par tip bentita sunt potrivite pentru orice sezon, asa ca le oferim in luna noiembrie viitoarelor mirese sansa de a-si achizitiona produsele preferate la reducere de 50%.

La SelfEvents.ro Black Friday este Black Month pentru ca viitoarele doamne sa aiba timp sa isi aleaga accesoriile de par si sa fie multumite de ceea ce comanda.

Argintii sau aurii, cu mici margele tip perle sau cu elemente inspirate din natura, bentitele de par si accesoriile cu strassuri vor scoate in evidenta look-ul miresei. Comanda acum accesoriile preferate pentru ca de Black Month stocurile sunt limitate!

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Un accesoriu de par popular in randul miresei este cel care se poarta sub forma de bentita si este format din frunze metalice aurii si flori cu petale de cristal.

Comanda acum accesorii par mireasa aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-par-mireasa/Accesoriu-par-frunze-aurii-flori-cristal-mireasa-202.html.

IMG-BLOG

Un accesoriu de par popular in randul miresei este cel care se poarta sub forma de bentita si este format din frunze metalice argintii si flori cu petale de cristal.

Comanda acum accesorii par mireasa aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-par-mireasa/Accesoriu-par-cu-flori-de-cristal-pentru-mireasa-207.html.

IMG-BLOG

Cu o forma usor ondulata, acest accesoriu de par pentru mirese este oferit impreuna cu doua agrafe din acelasi material auriu cu bentita.

Comanda acum accesorii par mireasa aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-par-mireasa/Accesoriu-par-frunze-aurii-mireasa-201.html.

IMG-BLOG

Daca iti doresti sa surprinzi invitatii de la nunta si sa ai o aparitie spectaculoasa, nu ezita sa porti un accesoriu rafinat in par cu frunze aurii din metal, margele tip perle si cristale.

Comanda acum accesorii par mireasa aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-par-mireasa/Accesoriu-par-mireasa-cu-frunze-aurii-perle-si-cristale-204.html.

IMG-BLOG

Accesoriu de par pentru mirese cu frunze argintii si pietricele strass reprezinta o alegere excelenta pentru coafura miresei.

Comanda acum accesorii par mireasa aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-par-mireasa/Accesoriu-par-frunze-argintii-mireasa-203.html.

IMG-BLOG

Acest accesoriu de par este o alegere inspirata pentru mireasa romantica, care doreste sa isi defineasca cu stil coafura.

Comanda acum accesorii par mireasa aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-par-mireasa/Accesoriu-par-frunze-aurii-mireasa-200.html.

IMG-BLOG

Accesoriul de par cu trifoi pentru mireasa este foarte elegant si poate fi purtat sub forma de bentita sau pentru definitivarea unei coafuri romantice.

Comanda acum accesorii par mireasa aici: https://www.selfevents.ro/accesorii-par-mireasa/Accesoriu-par-trifoi-mireasa-205.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Black Month! In noiembrie ai 50% REDUCERE la accesorii par mireasa! Cel mai bun pret din piata! Comanda acum! Stocuri limitate!

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi