SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Albastrul clasic este oficial culoarea anului 2020

IMG-BLOG

Institutul Pantone a anuntat oficial culoarea anului 2020, iar castigator a fost desemnat albastrul clasic. Conform specialistilor, albastru clasic este atemporal in simplitatea sa. Cunoscut ca o culoare odihnitoare, albastrul clasic aduce un sentiment de pace si liniste, oferind refugiu pentru psihicul uman si este foarte apropiat ca nuanta de cerul la amurg.

In timp ce tehnologia avanseaza si lumea progreseaza pe toate planurile, avem nevoie in aceste vremuri zbuciumate sa ne indreptam atentia spre lucruri si chiar culori care exprima incredere si profunzime in mediul in care traim.

Urmarind influentele pe care le au la nivel global arta, divertismentul si moda, Institutul Pantone a decis ca albastrul clasic este culoarea cea mai sugestiva pentru omenire la inceputul deceniului doi din secolul XXI.

Albastrul clasic a fost si va ramane la moda in continuare, insa in noul deceniu se va purta cel putin la fel de mult ca pana acum. Potrivit pentru tinutele domnilor stilati, albastrul clasic poate fi usor infuzat in orice eveniment, indiferent de anotimp. Fie ca este iarna sau vara, aceasta culoare relaxanta pentru spirit poate fi purtata in egala masura de domni si de doamne. Daca mirii pot asorta la clasicul costum negru un set de accesorii albastre cu papion sau cu cravata, mireasa le poate recomanda domnisoarelor de onoare sa se distinga de invitatele lor purtand rochii albastre.

Gentile albastre de catifea, cocardele cu fundite albastre, paharele pentru nasi cu decor albastru si pampoanele de masini sunt doar cateva elemente de decor pe care mirii anului 2020 le pot folosi la nunta lor, in timp ce viitorii parinti de baieti se pot lasa influentati de clasicul albastru atunci cand organizeaza botezul micutilor crestini.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Albastrul clasic este oficial culoarea anului 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi

25%

Set pahare mov nasi

80.00 Lei 60.00 Lei
25%
25%