SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Culoarea anului 2020, inspirata de ocean

IMG-BLOG

Conform ultimelor date care vin de la Institutul Pantone, culoarea anului 2020 este inspirata de ocean si se numeste "Bleached Coral". Daca in 2019 culoarea vedeta a fost Living Coral, o nuanta calda si linistitoare intre portocaliu si roz, expertii in culoare de la Institutul Pantone vor sa atraga un semnal de alarma asupra crizei de mediu care ucide Marea Bariera de Corali (Australia) si sa sugereze creatorilor de moda culorile inspirate de viata marina.

Paleta de culori care predomina in 2020 se concentreaza pe natura, seninatate si confort, conform expertilor de la Pantone Color Institute.

Astfel, asa cum am fost obisnuiti in ultimii ani, fiecare sezon va iesi in evidenta printr-o anumita paleta cromatica, insa, indiferent de anotimp vor fi la moda in 2020 culorile inspirate de ocean: albastru, verde marin, bej, neon, turcoaz si alb nisipos.

Daca primavara si toamna, designerii se vor lasa dusi de valul culorilor luminoase si calde, o data cu venirea sezonului rece acestia vor combina in mod sigur verdele marin cu nuantele de albastru in toata splendoarea lor.

Culorile amintite pot fi folosite in texturi cat mai variate, astfel ca creatorii de moda pot lansa colectii de genti, haine si accesorii vestimentare in culori oceanice, in timp ce viitorii miri se pot inspira la randul lor in alegerea temei nuntii din larga paleta de culori marine propuse de Pantone pentru anul viitor.

Asa ca, dragi viitoare mirese, mamici si parinti spirituali, fie ca va pregatiti de o nunta sau de un botez, daca evenimentul este programat in 2019 inca mai puteti purta Living Coral, dar daca petrecerea va fi in 2020 alegeti-va tinuta vestimentara, cat si accesoriile aferente (geanta, bijuterii, seturi de cravate sau papioane) dupa subtonul pielii, respectiv dupa culoarea care predomina in peisajul evenimentului.

La SelfEvents.ro se gasesc zeci de accesorii vestimentare, marturii nunta, marturii botez si articole petrecere in culorile nuntii/botezului vostru. Oferta este variata si pentru toate buzunarele, asa incat fiecare sa aiba de unde selecta articolele potrivite.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Sursa foto: Pantone.com

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Culoarea anului 2020, inspirata de ocean

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi