SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta 2020 tema traditionala

IMG-BLOG

Fie ca se apropie 1 Decembrie, 24 Ianuarie, Ziua Independentei (9 Mai) sau Ziua Drapelului (26 iunie), mirii au motiv sa organizeze o nunta tema traditionala si sa aleaga marturii 2020 apropiata de tema nuntii lor. Pentru un astfel de eveniment, cele mai inspirate cadouri pentru invitati sunt marturiile cu decor rustic (borcanele miere, lumanari nunta), dar mai ales marturiile figurine traditionale, care pot fi alese dupa zona geografica in care se desfasoara evenimentul.

Marturiile figurine traditionale sunt ideale de oferit si in luna martie, mai ales ca acestea sunt legate printr-un snur alb-rosu si se pot purta in piept ca un martisor.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Papusile din lemn in costume populare oltenesti, specifice zonei Valcea sunt ideale pentru mirii care s-au nascut in aceasta regiune sau organizeaza nunta intr-o localitate din Valcea. Figurinele sunt cadoul ideal pentru o nunta organizata in luna Martisorului, mai ales ca figurinele sunt unite printr-un snur cu alb si rosu.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-popular-Valcea-392.html

IMG-BLOG

Pentru mirii din zona Oas, marturiile din lemn vopsite cu galben si motive populare specifice portului traditional sunt alegerea ideala de marturii. Figurinele sunt unite cu un snur alb-rosu si se ofera invitatilor la restaurant cu eticheta si fundita in culoarea dorita.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-popular-Oas-394.html

IMG-BLOG

Daca mirii provin din zona Bihor, atunci pot oferi la nunta invitatilor marturii populare din lemn imbracate in costume traditionale specifice acestei zone. Figurinele sunt unite cu un snur alb-rosu si se ofera invitatilor la restaurant cu eticheta si fundita in culoarea dorita.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-popular-Bihor-393.html

IMG-BLOG

Fie ca mirii sunt din Neamt, Iasi, Botosani sau Roman, acestia isi pot recompensa invitatii pentru prezenta lor la nunta cu niste figurine traditionale din lemn decorate cu vopsea non-toxica. Papusile sunt imbracate in straie populare. Le poti darui chiar si in luna Martisorului drept cadou, nu doar la nunta.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-Moldova-390.html

IMG-BLOG

Figurinele traditionale specifice portului popular Olt sunt imbracare in costume populare nationale si unite printr-un snur. Papusile sunt realizate din lemn si vopsite conform portului traditional oltenesc.

Acestea se ofera in cutiute cu capac transparent simple sau personalizate cu eticheta si fundita. De preferat este ca fundita aleasa sa fie tricolor pentru o nunta autentic romaneasca.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-figurine-traditionale/Marturii-figurine-traditionale-port-popular-Olt-391.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta rustica sau in stil traditional, poti miza pe borcanele decorate festiv cu o banda alba cu motive populare in rosu si negru, asortata cu fundita grena si jumatate de perla.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-motive-populare-si-fundita-grena-633.html

IMG-BLOG

Marturiile borcanele miere cu model popular si fundita grena sunt o alegere inspirata pentru nuntile in stil traditional. Borcanelele cu decor popular sunt umplute cu miere poliflora si au capacitate de 40 ml. Acestea sunt decorate manual in atelierul SelfEvents.ro.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-model-popular-si-fundita-grena-1537.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta in stil rustic, se cuvine ca mirii sa ofere invitatilor prezenti la cel mai important eveniment din viata lor marturii care vin in ton cu tema nuntii, cum sunt lumanarile decorate festiv cu dantela alba si iuta. Lumanarile cu banda din iuta pot fi folosite si la nuntile in stil rustic.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-iuta-si-dantela-1760.html

IMG-BLOG

Daca nunta voastra este una autentic romaneasca, se cuvine ca marturiile de nunta sa fie personalizate in stil traditional. Aceste lumanari cu decor bordo si model in alb si negru se pot folosi la o nunta in stil traditional in culorile mentionate.

Marturiile nunta se asaza pe mese in dreptul invitatilor. Aceste cadouri cu decor handmade sunt o amintire frumoasa pentru toti cei care le primesc in dar.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-nunta-lumanari-bordo-decorate-traditional-607.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta in stil traditional la care predomina decorul albastru, mirii pot oferi invitatilor marturii lumanari cu model traditional in albastru, alb si negru.

Marturiile nunta se asaza pe mese in dreptul invitatilor. Aceste cadouri cu decor handmade sunt o amintire frumoasa pentru toti cei care le primesc in dar.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-decor-traditional-albastru-614.html

IMG-BLOG

A venit momentul sa pregatesti marturiile de nunta pentru un eveniment cu tema traditionala, dar inca nu stii ce cadouri sa alegi pentru invitati?

Asaza pe mese, in dreptul fiecarui oaspete marturii lumanari decorate in stil traditional cu o banda din satin verde, o banda cu decor in verde si rosu pe fond alb, o fundita satinata si margelute albe. In mijlocul funditei este lipita o perluta alba. Acestea pot fi folosite ca decor de Craciun dupa marele eveniment.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-decor-traditional-verde-612.html

IMG-BLOG

Mirii care vor sa lase o impresie de durata asupra invitatilor la nunta, le pot oferi acestora in cadrul unui eveniment cu tema rustica marturii lumanari nunta cu banda bordofundita in aceeasi culoare, patru perlute albe si motive traditionale.

Marturiile lumanari nunta sunt decorate manual si se etaleaza pe mesele invitatilor impreuna cu o eticheta pe care se trece numele mirilor si data nuntii.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala 2020: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-banda-bordo-si-motive-traditionale-1558.html

IMG-BLOG

Marturiile traditionale lumanari sunt decorate cu banda si fundita rosie, dar si cu o banda alba cu model etnic in rosu si negru. Decorul lumanarilor este completat de patru jumatati de perle albe: una in centrul funditei si trei lipite pe spatele lumanarii.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-banda-si-fundita-rosie-cu-model-etnic-1559.html

IMG-BLOG

Marturiile de nunta cu decor traditional bordo si forme geometrice sunt perfecte pentru evenimentele autentic romanesti.

Aceste marturii handmade sunt lucrate cu atentie pentru detalii si reprezinta o amintire frumoasa de la nunta.

De lumanare este lipita o banda satinata de culoare bordo, o banda cu model popular in nuante de rosu si negru pe fond alb, o fundita din satin bordo cu jumatate de perla in mijloc si trei perlute la spate, asezate una sub alta.

Comanda marturii nunta 2020 tema traditionala aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-decor-traditional-bordo-613.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta 2020 tema traditionala

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi