SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta lumanari traditionale 2020

IMG-BLOG

Marturiile nunta lumanari traditionale 2020 sunt o idee de cadouri invitati pe care viitoarele cupluri de insuratei le pot lua in considerare. Toate modelele de marturii lumanari traditionale se ofera personalizate cu eticheta pe care se trece numele mirilor si data evenimentului. Aceste cadouri originale se disting prin eleganta, au un pret mediu si pot fi daruite la nuntile in stil traditional.

Invitatii se vor bucura in mod sigur de aceste amintiri frumoase, numai bune de folosit ca decor de Ziua Nationala (1 Decembrie, 24 Ianuarie), dar si la alte sarbatori din an. Decorate cu model etnic, iuta sau banda si fundita tricolor, marturiile traditionale sunt tot mai populare la principalele evenimente din viata unei familii.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Daca nunta voastra este una autentic romaneasca, se cuvine ca marturiile de nunta sa fie personalizate in stil traditional. Aceste lumanari cu decor bordo si model in alb si negru se pot folosi la o nunta in stil traditional in culorile mentionate.

Marturiile nunta se asaza pe mese in dreptul invitatilor. Aceste cadouri cu decor handmade sunt o amintire frumoasa pentru toti cei care le primesc in dar.

Comanda marturii nunta lumanari traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-nunta-lumanari-bordo-decorate-traditional-607.html

IMG-BLOG

Pentru o nunta in stil traditional la care predomina decorul albastru, mirii pot oferi invitatilor marturii lumanari cu model traditional in albastru, alb si negru.

Marturiile nunta se asaza pe mese in dreptul invitatilor. Aceste cadouri cu decor handmade sunt o amintire frumoasa pentru toti cei care le primesc in dar.

Comanda marturii nunta lumanari traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-decor-traditional-albastru-614.html

IMG-BLOG

A venit momentul sa pregatesti marturiile de nunta pentru un eveniment cu tema traditionala, dar inca nu stii ce cadouri sa alegi pentru invitati?

Asaza pe mese, in dreptul fiecarui oaspete marturii lumanari decorate in stil traditional cu o banda din satin verde, o banda cu decor in verde si rosu pe fond alb, o fundita satinata si margelute albe. In mijlocul funditei este lipita o perluta alba. Acestea pot fi folosite ca decor de Craciun dupa marele eveniment.

Comanda marturii nunta lumanari traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-decor-traditional-verde-612.html

IMG-BLOG

Mirii care vor sa lase o impresie de durata asupra invitatilor la nunta, le pot oferi acestora in cadrul unui eveniment cu tema rustica marturii lumanari nunta cu banda bordofundita in aceeasi culoare, patru perlute albe si motive traditionale.

Marturiile lumanari nunta sunt decorate manual si se etaleaza pe mesele invitatilor impreuna cu o eticheta pe care se trece numele mirilor si data nuntii.

Comanda marturii nunta lumanari traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-banda-bordo-si-motive-traditionale-1558.html

IMG-BLOG

Marturiile de nunta cu decor traditional bordo si forme geometrice sunt perfecte pentru evenimentele autentic romanesti.

Aceste marturii handmade sunt lucrate cu atentie pentru detalii si reprezinta o amintire frumoasa de la nunta.

De lumanare este lipita o banda satinata de culoare bordo, o banda cu model popular in nuante de rosu si negru pe fond alb, o fundita din satin bordo cu jumatate de perla in mijloc si trei perlute la spate, asezate una sub alta.

Comanda marturii lumanari nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-decor-traditional-bordo-613.html

 

IMG-BLOG

Pentru o nunta in stil rustic, se cuvine ca mirii sa ofere invitatilor prezenti la cel mai important eveniment din viata lor marturii care vin in ton cu tema nuntii, cum sunt lumanarile decorate festiv cu dantela alba si iuta. Lumanarile cu banda din iuta pot fi folosite si la nuntile in stil rustic.

Comanda marturii lumanari nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-iuta-si-dantela-1760.html

 

IMG-BLOG

Pentru o nunta in stil rustic, se cuvine ca mirii sa ofere invitatilor prezenti la cel mai important eveniment din viata lor marturii care vin in ton cu tema nuntii, cum sunt lumanarile decorate festiv cu dantela alba si iuta.

Comanda marturii lumanari nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-rustice-cu-iuta-599.html

IMG-BLOG

Marturiile traditionale lumanari sunt decorate cu banda si fundita rosie, dar si cu o banda alba cu model etnic in rosu si negru. Decorul lumanarilor este completat de patru jumatati de perle albe: una in centrul funditei si trei lipite pe spatele lumanarii.

Comanda marturii lumanari nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-banda-si-fundita-rosie-cu-model-etnic-1559.html

IMG-BLOG

Marturiile de botez lumanari cu model steag tricolor sunt potrivite pentru o nunta in stil traditional, indiferent daca este programata in luna decembrie sau in luna ianuarie cand romanii celebreaza Unirea Mare, respectiv Unirea Mica.

Steagul tricolor apare pe fond rosu, iar fundita este tot in culorile nationale: rosu, galben si albastru.

Comanda marturii lumanari nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-steag-tricolor-1763.html

IMG-BLOG

Marturiile de botez lumanari cu model steag tricolor sunt potrivite pentru orice petrecere in stil traditional.

Steagul tricolor apare pe fond galben, ce sugereaza lumina si caldura solara, iar fundita este tot in culorile nationale: rosu, galben si albastru.

Comanda marturii lumanari nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-steag-tricolor-1763.html

IMG-BLOG

Marturiile de botez lumanari cu model steag tricolor sunt potrivite pentru orice petrecere in stil traditional.

Steagul tricolor apare pe fond albastru, ce sugereaza lumina si caldura solara, iar fundita este tot in culorile nationale: rosu, galben si albastru.

Comanda marturii lumanari nunta traditionale 2020 aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-lumanari-nunta/Marturii-lumanari-nunta-steag-tricolor-1761.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta lumanari traditionale 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi