SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta miere 2020

IMG-BLOG

Marturiile nunta miere au fost printre cele mai ravnite cadouri invitati din 2019 si suntem convinsi ca vor fi la fel de solicitate si in 2020. Mirii care doresc sa isi impresioneze invitatii cu marturii atractive, decorate manual, pot alege borcanele miere in decorul nuntii lor, umplute cu miere poliflora naturala.

Borcanelele au capacitatea de 40 ml si pot fi folosite atat la evenimentele cu multi invitati, cat si la nuntile intime, la care participa doar familiile mirilor si cativa prieteni.

Printre posibilele teme care pot fi folosite la nuntile unde se ofera marturii nunta miere, mirii se pot gandi la tema rustica, tema toamna, tema floarea-soarelui, tema fluture sau tema lavanda.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
Borcanelele cu miere cu decor figurina barcuta, banda cu model far, ancora, timona si fundita albastra sunt perfecte pentru o petrecere la malul lacului sau aproape de tarmul marii. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
 
IMG-BLOG
Marturiile cu dantela alba, figurina floarea-soarelui si fundita galbena cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile rustice de vara-toamna. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
 
IMG-BLOG
Marturiile cu dantela alba, figurina frunza si fundita portocalie cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile rustice de toamna. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
IMG-BLOG
Marturiile cu dantela alba, figurina buburuza si fundita rosie cu buline albe cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile de primavara si in aer liber. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
IMG-BLOG
Marturiile cu dantela alba, figurina fluture si fundita portocalie cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile rustice de primavara, vara si toamna. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
IMG-BLOG
Marturiile cu dantela bleu, figurina bufnita si fundita grena cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile din orice sezon. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
IMG-BLOG
Marturiile cu dantela alba, figurina miri pe motocicleta si fundita albastra cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile din orice sezon, indiferent de tema evenimentului. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
IMG-BLOG
Daca nunta are o tema legata de instrumentele muzicale, atunci mirii pot oferi invitatilor marturii borcanele miere cu note muzicale si chitara. Culoarea rosie a chitarei si a funditei sugereaza dragostea pe care mirii si-o poarta reciproc si neconditionat.
IMG-BLOG
Pentru o nunta romantica de primavara, mirii isi pot surprinde invitatii cu marturii borcanele miere cu model lavanda si fundita lila. Borcanelele sunt umplute cu miere poliflora de la producatorii locali si au gramaj de 40 ml.
IMG-BLOG
Marturiile cu dantela alba, figurina floarea-soarelui si fundita galbena cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile rustice de vara-toamna. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta miere 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi