Marturii nunta miere 2020

Marturiile nunta miere au fost printre cele mai ravnite cadouri invitati din 2019 si suntem convinsi ca vor fi la fel de solicitate si in 2020. Mirii care doresc sa isi impresioneze invitatii cu marturii atractive, decorate manual, pot alege borcanele miere in decorul nuntii lor, umplute cu miere poliflora naturala.

Borcanelele au capacitatea de 40 ml si pot fi folosite atat la evenimentele cu multi invitati, cat si la nuntile intime, la care participa doar familiile mirilor si cativa prieteni.

Printre posibilele teme care pot fi folosite la nuntile unde se ofera marturii nunta miere, mirii se pot gandi la tema rustica, tema toamna, tema floarea-soarelui, tema fluture sau tema lavanda.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Marturii borcanele miere nunta tema marina
Borcanelele cu miere cu decor figurina barcuta, banda cu model far, ancora, timona si fundita albastra sunt perfecte pentru o petrecere la malul lacului sau aproape de tarmul marii. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
 
Marturii borcanele miere nunta dantela alba si floarea-soarelui
Marturiile cu dantela alba, figurina floarea-soarelui si fundita galbena cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile rustice de vara-toamna. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
 
Marturii borcanele miere nunta tema toamna
Marturiile cu dantela alba, figurina frunza si fundita portocalie cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile rustice de toamna. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
Marturii borcanele miere nunta cu buburuza si fundita rosie cu buline
Marturiile cu dantela alba, figurina buburuza si fundita rosie cu buline albe cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile de primavara si in aer liber. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
Marturii borcanele miere nunta cu fluture portocaliu
Marturiile cu dantela alba, figurina fluture si fundita portocalie cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile rustice de primavara, vara si toamna. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
Marturii borcanele miere nunta dantela bleu, fundita grena si bufnita
Marturiile cu dantela bleu, figurina bufnita si fundita grena cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile din orice sezon. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
Marturii nunta borcanele miere cu figurina miri
Marturiile cu dantela alba, figurina miri pe motocicleta si fundita albastra cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile din orice sezon, indiferent de tema evenimentului. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.
Marturii borcanele miere nunta note muzicale si chitara rosie
Daca nunta are o tema legata de instrumentele muzicale, atunci mirii pot oferi invitatilor marturii borcanele miere cu note muzicale si chitara. Culoarea rosie a chitarei si a funditei sugereaza dragostea pe care mirii si-o poarta reciproc si neconditionat.
Marturii borcanele miere nunta model lavanda si fundita lila
Pentru o nunta romantica de primavara, mirii isi pot surprinde invitatii cu marturii borcanele miere cu model lavanda si fundita lila. Borcanelele sunt umplute cu miere poliflora de la producatorii locali si au gramaj de 40 ml.
Marturii borcanele miere nunta dantela alba si floarea-soarelui
Marturiile cu dantela alba, figurina floarea-soarelui si fundita galbena cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile rustice de vara-toamna. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.

Comentarii pentru articolul Marturii nunta miere 2020

Articole similare din categoria Organizare nunta

Daca nu te-ai mai aflat pana acum in ipostaza de nasa de cununie si ai nevoie de cateva informatii legate...
Daca doresti sa faci fundite pentru cutiile de cadouri sau pentru personalizarea marturiilor de nunta, iti prezentam intr-un tutorial video...
Organizarea nuntii perfecte pas cu pas incepe cu cateva luni inainte de ziua cea mare. Pentru ca lucrurile sa isi...
Se apropie botezul finutei/finutului tau si pentru ca nu ai avut pana acum onoarea sa nasesti un copil, ti-ai dat...

Ultimele produse adaugate

LIKE US

Produse noi

Daca personajele lui Walt Disney te fascineaza si la varsta...
RON 335,20 419,00

Cel mai vizualizat

Iti doresti sa le oferi invitatilor la nunta ta marturii...
RON 3,99 4,99
Set marturii de nunta sare si piper mire si mireasa...
RON 7,84 9,80
Iconitele din sticla sunt o marturie potrivita pentru orice botez,...
RON 4,80 6,00
Pentru o nunta de poveste cu tema "Cenusareasa", poti oferi...
RON 3,99 4,99
Marturiile iconite sunt un cadou de nunta inspirat care in...
RON 4,80 6,00

Reduceri

Daca personajele lui Walt Disney te fascineaza si la varsta...
RON 335,20 419,00