SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Marturii nunta miere, preferate de miri la nuntile din 2019

IMG-BLOG

Printre cele mai cerute cadouri pentru invitati preferate de miri la nuntile din 2019, un loc fruntas este ocupat de marturii borcanele miere. Aceste marturii nunta sunt foarte cerute pe piata din mai multe motive. Fie ca evenimentul este unul grandios sau de mica amploare, este bine de stiut ca invitatii vor fi incantati sa primeasca in dar marturii nunta miere. La SelfEvents.ro borcanelele sunt decorate manual, cu multa atentie pentru detalii, astfel incat toti clientii sa fie multumiti de marturii.

Personalizarea cu eticheta este gratuita pentru aceste produse, iar zecile de modele sunt potrivite pentru orice sezon. Mai jos, am ales cateva marturii borcanele miere din care te poti inspira pentru apropiata nunta.

Marturiile borcanele sunt umplute cu miere poliflora naturala, au capacitatea de 40 ml, iar acest dulce poate fi consumat cu incredere atat de cei mici, cat si de cei mari.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Borcanelele cu miere cu decor figurina barcuta, banda cu model far, ancora, timona si fundita albastra sunt perfecte pentru o petrecere la malul lacului sau aproape de tarmul marii. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.

Aceste marturii nunta miere pot fi comandate aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-tema-marina-1840.html

IMG-BLOG

Marturiile cu dantela alba, figurina floarea-soarelui si fundita galbena cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile rustice de vara-toamna. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.

Aceste marturii nunta miere pot fi comandate aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-dantela-alba-si-floarea-soarelui-1044.html

IMG-BLOG

Marturiile cu dantela alba, figurina albina si fundita galbena cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile rustice din orice anotimp. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.

Aceste marturii nunta miere pot fi comandate aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-fundita-galbena-si-albinuta-1007.html

IMG-BLOG

Marturiile cu dantela alba, figurina frunza si fundita portocalie cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile rustice de toamna. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.

Aceste marturii nunta miere pot fi comandate aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-tema-toamna-1043.html.

IMG-BLOG

Marturiile cu dantela alba, figurina buburuza si fundita rosie cu buline albe cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile de primavara si in aer liber. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.

Aceste marturii nunta miere pot fi comandate aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-cu-cu-buburuza-si-fundita-rosie-cu-buline-635.html.

IMG-BLOG

Marturiile cu dantela alba, figurina fluture si fundita portocalie cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile rustice de primavara, vara si toamna. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.

Aceste marturii nunta miere pot fi comandate aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-cu-fluture-portocaliu-1523.html.

IMG-BLOG

Marturiile cu dantela bleu, figurina bufnita si fundita grena cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile din orice sezon. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.

Aceste marturii nunta miere pot fi comandate aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-dantela-bleu-fundita-grena-si-bufnita-625.html.

IMG-BLOG

Marturiile cu dantela alba, figurina miri pe motocicleta si fundita albastra cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile din orice sezon, indiferent de tema evenimentului. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.

Aceste marturii nunta miere pot fi comandate aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-nunta-borcanele-miere-cu-figurina-miri-1028.html.

IMG-BLOG

Decorate cu floricele si fundita albastra, borcanelele cu miere reprezinta o alegere excelenta pentru orice eveniment de la rustic la modern. Borcanelele sunt umplute cu miere poliflora de la producatorii locali si au gramaj de 40 ml.

Aceste marturii nunta miere pot fi comandate aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-banda-floricele-albastre-630.html.

IMG-BLOG

Daca nunta are o tema legata de instrumentele muzicale, atunci mirii pot oferi invitatilor marturii borcanele miere cu note muzicale si chitara. Culoarea rosie a chitarei si a funditei sugereaza dragostea pe care mirii si-o poarta reciproc si neconditionat.

Aceste marturii nunta miere pot fi comandate aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-note-muzicale-si-chitara-rosie-1057.html.

IMG-BLOG

Pentru o nunta romantica de primavara, mirii isi pot surprinde invitatii cu marturii borcanele miere cu model lavanda si fundita lila. Borcanelele sunt umplute cu miere poliflora de la producatorii locali si au gramaj de 40 ml.

Aceste marturii nunta miere pot fi comandate aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-model-lavanda-si-fundita-lila-1531.html.

IMG-BLOG

Marturiile cu dantela alba, figurina fluture turcoaz si fundita asortata cu jumate de perluta in centru sunt ideale pentru nuntile exotice din orice sezon, mai ales daca tema evenimentului este Fluturele. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.

Aceste marturii nunta miere pot fi comandate aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-cu-fluture-turcoaz-1517.html.

IMG-BLOG

Borcanelele cu miere cu decor figurina ancora albastra, banda cu model far, ancora, timona si fundita albastra sunt perfecte pentru o petrecere la malul lacului sau aproape de tarmul marii. Eticheta cu numele mirilor si data nuntii este gratuita.

Aceste marturii nunta miere pot fi comandate aici: https://www.selfevents.ro/Marturii-borcanele-miere-nunta/Marturii-borcanele-miere-nunta-ancora-1838.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Marturii nunta miere, preferate de miri la nuntile din 2019

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Organizare nunta

Produse noi