SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cruciulite botez strassuri transparente

IMG-BLOG

Pentru ca simbolurile religioase nu pot fi trecute cu vederea la botezul unui bebelus, cel mai bine ar fi ca nasii de botez sa acorde atentie cruciulitelor si sa aleaga niste modele elegante, cum sunt cruciulitele botez strassuri transparente.

Aceste cruciulite metalice, cu mai multe pietricele incrustate sunt la fel de elegante ca si cruciulitele de argint, dar la un pret mai avantajos. Cruciulitele se pot oferi la botezul oricarui copil, fie ca este baiat sau fetita. Impreuna cu cruciulitele, nasii mai pot comanda 1-2 seturi de ace cruciulite, in functie de numarul invitatilor care asista la slujba religioasa.

Cruciulitele cu strassuri transparente pot fi alese cu fundita in culoarea dorita. Tine cont de sexul copilului si de tema evenimentului atunci cand alegi fundita.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Cruciulitele pentru baieti cu strassuri transparente si fundita turcoaz sunt oferite la biserica de nasa de botez a unui baietel invitatilor care asista la slujba de crestinare a micutului.

Aceste frumoase simboluri religioase se poarta in piept la biserica in semn de marturie a credintei oamenilor in Iisus Hristos. Cruciulitele se prind in piept cu ajutorul unor ace, nasa de botez avand sarcina de a le oferi invitatilor.

Comanda cruciulite botez strassuri transparente de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-strassuri-transparente-si-fundita-turcoaz-2025.html

IMG-BLOG

Cruciulitele sunt un simbol crestin si reprezinta credinta crestinilor in mantuire prin intermediul lui Iisus Hristos. Dupa botez, invitatii vor pastra micile cadouri religioase ca amintire. Aceste cruciulite transparente cu fundita gri sunt ideale pentru botezul oricarui copilas datorita culorii neutre a funditei, cat si a strassurilor care impodobesc cruciulita.

Comanda cruciulite botez strassuri transparente de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-strassuri-transparente-si-fundita-gri-2026.html

IMG-BLOG

Semnificative pentru un botez programat in sezonul cald sunt cruciulitele cu fundita galbena. Aceste simboluri religioase sunt oferite de nasa bebelusului ce urmeaza sa fie botezat, chiar inainte sa inceapa slujba religioasa. Aceste cruciulite transparente cu fundita gri sunt ideale pentru botezul oricarui copilas.

Comanda cruciulite botez strassuri transparente de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-strassuri-transparente-si-fundita-galbena-2027.html

 

IMG-BLOG

Botezul unui copilas este prima taina crestina la care copilul primeste un inger pazitor. Pentru a da o mai mare solemnitate evenimentului, crestinii vor purta in piept cruciulite botez. Nasa unei fetite poate alege cruciulite cu strassuri transparente si fundita rosie.

Comanda cruciulite botez strassuri transparente de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-strassuri-transparente-si-fundita-rosie-2032.html

 

IMG-BLOG

Fie ca este primavara sau sfarsitul verii, cruciulitele de botez cu fundita lila innobileaza tinutele invitatilor care iau parte la slujba de botez a unei fetite. Aceste mici cadouri religioase sunt un cadou din partea nasei pentru invitati, ca semn al credintei celor prezenti in mantuire si in viata vesnica.

Comanda cruciulite botez strassuri transparente de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-cu-strassuri-transparente-si-fundita-lila-2035.html

IMG-BLOG

Cruciulite cu pietricele glam si fundita mov sunt achizitionate in mod traditional de parintii spirituali ai bebelusului, iar nasa este cea care le ofera invitatilor in biserica. Este recomandat ca si celelalte obiecte din trusou sa fie ton in tonuri regale de mov, sa se asorteze cu nuanta funditei.

Comanda cruciulite botez strassuri transparente de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strassuri-transparente-si-fundita-mov-966.html

 

IMG-BLOG

Cruciulitele botez cu strassuri transparente si fundita piersica au un aspect glam, iar culoarea calda a funditei le face potrivite pentru un eveniment programat primavara sau vara.

Comanda cruciulite botez strassuri transparente de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strassuri-transparente-si-fundita-piersica-1371.html

 

IMG-BLOG

Cruciulitele strassuri transparente decorate cu fundita in nuante neutre sunt cea mai buna alegere pentru botezul oricarui copilas, indiferent ca acesta este baiat sau fetita. Alegand cruciulite unisex nu vei da gres.

Comanda cruciulite botez strassuri transparente de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strassuri-transparente-si-fundita-ivory-962.html

IMG-BLOG

Daca esti nasa unui finut cu ochi albastri sau asociezi culoarea bleu cu cerul senin, transmite si invitatilor veniti la biserica energie si pofta de viata, oferindu-le acestora cruciulitele de botez cu fundita bleu.

Comanda cruciulite botez strassuri transparente de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/Cruciulite-botez/Cruciulite-botez-strassuri-transparente-si-fundita-bleu-965.html

 

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cruciulite botez strassuri transparente

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Botez

Produse noi