SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Brauri mire pentru nuntile din 2020

IMG-BLOG

Desi tinuta mirelui la nunta este adesea formata din sacou, pantaloni si vesta, uneori se poate renunta la al treilea element vestimentar in favoarea braului. Alege din categoria brauri mire pentru nuntile din 2020 seturi de accesorii mire colorate sau in clasicul negru.

Braul se asociaza adesea cu papion si batista de buzunar, fie ca iei accesoriile separat sau la set. Pentru ca nuanta sa nu difere de la un accesoriu la altul este recomandat sa le comanzi impreuna.

Mirii care si-au programat nunta in 2020 trebuie sa stie ca braul nu este demodat, dar nu se poarta la orice tip de nunta. Braul are rol estetic, alungeste silueta si se poarta in general la nuntile cu staif, fie ca porti un costum negru clasic, fie ca alegi un smoching.

Daca nu esti inca sigur ca vrei sa porti la nunta un set de accesorii mire cu brau, testeaza inainte la alt eveniment formal un brau colorat, iar apoi achizitioneaza un set negru brau cu papion si batista pentru receptia de nunta la care ai rolul principal.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Acest set de accesorii nunta poate fi purtat atat de mire, cat si de invitatii sai: nas, cavaleri onoare, tata socru. Cele trei accesorii aurii care alcatuiesc setul sunt realizate din material satinat. Papionul are bentita reglabila, iar braul este prevazut cu inchizatoare metalica si sistem de reglaj cu elastic.

Comanda brauri mire de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/brauri/Set-auriu-brau-papion-si-batista-302.html

IMG-BLOG

Acest set brau negru este cea mai buna alegere pentru un smoching sau un costum clasic, elegant. Poate fi purtat la o nunta Black-Tie. Braul este prevazut cu inchizatoare metalica si sistem de reglaj cu elastic, iar papionul are bentita reglabila.

Comanda brauri mire de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/brauri/Set-negru-brau-papion-si-batista-301.html

IMG-BLOG

Acest set de accesorii mire scoate in evidenta un costum negru in mod evident. Cele trei accesorii de culoare albastra care alcatuiesc setul sunt realizate din material satinat. Papionul are bentita reglabila, iar braul este prevazut cu inchizatoare metalica si sistem de reglaj cu elastic.

Dupa propria nunta, mirele poate purta acest set accesorii nunta si la alte evenimente importante.

Comanda brauri mire de la SelfEvents.ro aici: https://www.selfevents.ro/brauri/Set-albastru-brau-papion-si-batista-303.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Brauri mire pentru nuntile din 2020

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mire

Produse noi