SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cadouri de Sf. Nicolae: Seturi cadou pentru miri

IMG-BLOG

Pentru ca Sf. Nicolae este darnic atat cu sarbatoritii, cat si cu ceilalti domni, cei care vor sa faca o surpriza placuta in aceasta zi sfanta viitorilor miri, le pot oferi drept cadou seturi de accesorii cu papion sau cu cravata.

Dar, inainte de a oferi in dar un set cadou, asigura-te ca sarbatoritul zilei de 6 decembrie il va purta in viitorul apropiat. Afla care este culoarea lui preferata inainte de a-i cumpara cadoul de Sf. Nicolae. Daca esti partenera lui de viata, cu siguranta stii deja si ce costum va purta la nunta, dar si ce preferinte are in materie de accesorii.

Seturile cadou pot fi formate din doua sau din trei piese. Spre exemplu, un set cu papion poate veni in combinatie cu o batista si butoni camasa sau cu un brau si o batista. La randul ei, cravata vine in combinatie cu o batista si cu butoni. Mai jos, iata propunerile noastre de cadouri pentru Sf. Nicolae.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Aceste accesorii decorative sunt perfecte pentru barbatii preocupati de aspectul lor fizic, mai ales in cadrul evenimentelor elegante. Poti folosi acest set de ceremonie la biserica, dar si la restaurant.

Cumpara aici seturi cadou pentru miri de Sf. Nicolae: https://www.selfevents.ro/papioane/Set-bordo-papion-batista-si-butoni-camasa-317.html.

IMG-BLOG

Accesoriile in culori clasice sunt destinate domnilor conservatori, care vor sa iasa in evidenta prin stilul sobru si elegant. Acest set din poliester poate fi daruit unui barbat deosebit, care adora accesoriile clasice.

Cumpara aici seturi cadou pentru miri de Sf. Nicolae: https://www.selfevents.ro/cravate/Set-bleumarin-cravata-slim-si-butoni-314.html.

 

IMG-BLOG

Pentru ca movul este o culoare frecvent intalnita la curtile regale, mirii dornici sa isi imbunatateasca look-ul, pot sa isi asorteze tinuta de gala cu un set de ocazie format din papion, batista si butoni camasa de culoare mov.

Cumpara aici seturi cadou pentru miri de Sf. Nicolae: https://www.selfevents.ro/papioane/Set-mov-papion-batista-si-butoni-mire-409.html.

IMG-BLOG

Culoarea frumoasa a celor trei accesorii iti ofera posibilitatea sa le asortezi cu diferite articole vestimentare. Acest set minunat poate fi oferit cadou sau purtat la nunta, botez, zile de nastere sau zile onomastice.

Cumpara aici seturi cadou pentru miri de Sf. Nicolae: https://www.selfevents.ro/papioane/Set-roz-papion-batista-si-butoni-camasa-323.html.

IMG-BLOG

Acest set poate fi daruit unui barbat deosebit, care adora accesoriile clasice. Produsele din acest set (papionul si batista) sunt realizate din poliester si au model in tesatura, iar butonii sunt confectionati din metal inoxidabil.

Cumpara aici seturi cadou pentru miri de Sf. Nicolae: https://www.selfevents.ro/cravate/Set-maro-cravata-batista-si-butoni-camasa-357.html.

 

IMG-BLOG

Un astfel de set elegant este cadoul perfect pentru orice viitor mire sau barbat rafinat ce urmeaza sa aiba un rol important la nunta.

Cumpara aici seturi cadou pentru miri de Sf. Nicolae: https://www.selfevents.ro/papioane/Set-albastru-royal-papion-batista-si-butoni-camasa-729.html.

 

IMG-BLOG

Setul negru cravata si butoni poate fi asortat oricarei tinute de gala, fie ea in negru clasic, fie in alte culori deoarece negrul se asorteaza cu orice nuanta.

Cumpara aici seturi cadou pentru miri de Sf. Nicolae: https://www.selfevents.ro/cravate/Set-negru-cravata-slim-si-butoni-310.html.

 

IMG-BLOG

Un cadou elegant de Sf. Nicolae poate fi acest set albastru de nunta. Braul pune in evidenta talia, iar papionul si batista sunt accesorii indispensabile pentru evenimentele importante.

Cumpara aici seturi cadou pentru miri de Sf. Nicolae: https://www.selfevents.ro/brauri/Set-albastru-brau-papion-si-batista-303.html.

IMG-BLOG

Ai constatat deja ca nuantele de gri sunt in tendinte de ani buni, iar griul deschis poate fi purtat in orice sezon? Atunci nu ezita sa cumperi sau sa oferi cadou unui barbat distins un set de accesorii decorative format din cravata slim si butoni, mai ales daca urmeaza sa imbrace costumul de mire, de nas sau de socru.

Cumpara aici seturi cadou pentru miri de Sf. Nicolae: https://www.selfevents.ro/cravate/Set-gri-cravata-slim-si-butoni-313.html.

IMG-BLOG

Setul de accesorii nunta rosii poate fi daruit unei persoane importante din viata ta in semn de respect, iubire sau admiratie, mai ales daca isi serbeaza ziua onomastica de Sf. Nicolae.

Cumpara aici seturi cadou pentru miri de Sf. Nicolae: https://www.selfevents.ro/cravate/Set-rosu-cravata-batista-si-butoni-camasa-344.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cadouri de Sf. Nicolae: Seturi cadou pentru miri

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mire

Produse noi