SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Tutorial video: Invata cum sa faci cel mai simplu nod la cravata

IMG-BLOG

Nimic nu se compara cu un barbat bine imbracat, care arata impecabil nu doar in viata de zi cu zi, ci si la o petrecere importanta cum este nunta. Si pentru ca ai nevoie sa porti cateva accesorii nunta care te scot in evidenta, in primul rand este imperios necesar sa stii cum sa faci cel mai simplu nod la cravata.

Cel mai usor de realizat este nodul simplu, care se mai numeste si “Four-In-Hand”. Tutorialul video de mai jos te invata tehnica de baza pentru asigurarea unui nod simplu la cravata. Nodul simplu are aspect mai alungit si se potriveste oricarui stil. Acesta se poate realiza la orice tip de cravata, indiferent de gulerul camasii.

Iata ce pasi trebuie sa urmezi ca sa faci un nod simplu la cravata:

1. Asaza cravata dupa gat astfel incat capatul lat sa fie putin mai lung decat cel ingust.

2. Incruciseaza capatul lat peste cel ingust.

3. Capatul lat se aduce in spatele celui ingust pe partea dreapta.

4. Dupa miscarea de la pasul anterior, capatul mai lat trebuie adus inapoi in stanga prin fata capatului ingust. Faci o bucla si treci capatul lat intre gat si nod.

5. Aduci capatul lat prin bucla, iar apoi aranjezi nodul de la cravata pentru a obtine look-ul dorit.Acum, cand stii cum sa faci un nod simplu la cravata, tot ce iti mai ramane de facut este sa alegi cravata potrivita pentru garderoba festiva.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Tutorial video: Invata cum sa faci cel mai simplu nod la cravata

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mire

Produse noi