SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

6 reguli de fashion pentru miri

IMG-BLOG

Daca vrei sa arati la fel de bine ca partenera ta in ziua nuntii, tot ce trebuie sa faci este sa aplici cele sase reguli de fashion pentru miri prezentate mai jos.

Pentru ca esti principalul protagonist al nuntii (alaturi de mireasa ta, desigur), toti ochii vor fi atintiti asupra ta in ziua cea mare. Din acest motiv, este firesc sa alegi costumul de nunta, dar si accesoriile complementare cu deosebita grija.

Daca ai nevoie de o mana de ajutor si nu stii exact ce costum si accesorii sa alegi, iti sugeram sa verifici un mic ghid vestimentar, care te indruma pas cu pas spre tinuta perfecta. Pentru a arata stylish la altar, dar si la receptia de dupa, urmareste cu atentie cateva reguli de stil pentru mirii care urmeaza sa spuna "Da" in 2018.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

Sursa: Theknot.com

IMG-BLOG

O regula de baza spune ca tinuta mirelui trebuie sa fie potrivita pentru locul in care se desfasoara evenimentul si sa fie in ton cu vibratia generala a nuntii. De exemplu, pentru o nunta de lux, se cuvine ca mirele sa poarte costum negru, camasa alba, cravata in tonuri inchise sau papion negru.

IMG-BLOG

Nunta este mai mult decat o petrecere. In aceasta zi importanta, mirii trebuie sa poarte tinute care se armonizeaza si se completeaza reciproc. De exemplu, daca mireasa poarta o rochie de dantela stil sirena, mirele poate alege un costum gri cu croi slim.

IMG-BLOG

In 2018 se poarta cu precadere costumele slim fit, dar mirii cu o conformatie solida se vor simti mult mai confortabil intr-un costum clasic.

Daca esti inalt si suplu, orice costum ti se potriveste, dar daca esti mai scund si ai o conformatie mai solida, atunci incearca un costum inchis la culoare care se inchide cu mai multi nasturi.

IMG-BLOG

Un costum de la un brand faimos nu este obligatoriu alegerea cea mai inspirata. Important este ca acesta sa fie croit dupa masurile tale ca sa te simti bine si sa ai mobilitate in miscari chiar si pe ringul de dans.

Un costum made-to-measure poate fi luat in considerare pentru nunta.

IMG-BLOG

Chiar daca mirele poarta un costum de alta culoare fata de al cavalerilor sai de onoare, tinutele acestora trebuie sa fie in ton cu costumul mirelui pentru o imagine de ansamblu reusita.

IMG-BLOG

Pune accent pe accesorii. Chiar si un costum inchis la culoare poate fi animat cu ajutorul catorva accesorii alese cu gust. Pentru un look unic, poti miza pe un set de accesorii cu cravata sau cu papion, dupa stil si formalitate.

Daca paleta cromatica este formata din doua culori principale, poti purta una din nuante, in timp ce invitatii vor purta cealalta culoare. In schimb, pentru un eveniment de lux, toti nuntasii ar trebui sa poarte papion si vesta de culoare neagra.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL 6 reguli de fashion pentru miri

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mire

Produse noi