SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents

IMG-BLOG

In calitate de cavaler de onoare al mirelui, alaturi de tata socru si de nasul de cununie, esti printre cei mai importanti invitati din peisajul nuntii. Acest lucru inseamna ca trebuie sa porti nu doar un costum de ocazie elegant, ci si accesorii pe masura, care sa iti puna in valoare intreaga tinuta.

Stii deja ca accesoriile fac diferenta la orice eveniment, mai ales daca domnii poarta la unison costume negre. Prin urmare, ca sa te distingi de restul invitatilor, te invitam sa parcurgi Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents si sa alegi un papion colorat sau un set de nunta format din papion, batista de buzunar si butoni camasa.

Accesoriile propuse in acest top sunt realizate din poliester in marime universala. Pretul lor avantajos sunt un motiv in plus sa le achizitionezi de la magazinul online SelfEvents.ro.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 accesorii pentru cavaleri de onoare by SelfEvents

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mire

Produse noi