SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 set cravate pentru miri by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Esti adeptul stilului clasic si preferi sa porti accesoriul de baza din tinuta cotidiana a barbatului modern chiar si la nunta? Atunci selecteaza din top 10 set cravate pentru miri by SelfEvents.ro acele piese vestimentare care iti vor innobila tinuta. Cel mai simplu set este format din cravata slim si butoni camasa, dar poti adauga la tinuta de gala si o batista.

Accesoriile de nunta sunt disponibile in culori clasice (negru, gri, bleumarin), dar si in culori moderne (bleu, bordo, rose quartz). Daca esti un mire romantic, poti sa alegi un set cravate pentru miri rosu, iar daca iti plac culorile neutre, o cravata crem si o pereche de butoni camasa in aceeasi nuanta reprezinta o alegere inspirata.

Seturile compuse din cravata, butoni si batista pot fi purtate la evenimente formale de catre miri, dar si de alti domni din peisajul nuntii: cavaleri onoare, nasi, socri.

Sfat: Inainte de a lua decizia finala in ceea ce priveste setul de cravate miri dorit, alege-ti costumul de nunta. De asemenea, incearca sa iti asortezi piesele vestimentare din tinuta de nunta cu florile din buchetul miresei sau cu alte detalii din peisajul nuntii.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 set cravate pentru miri by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mire

Produse noi