SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 6 seturi papioane cavaleri onoare

IMG-BLOG

Vrei sa iti impresionezi cei mai buni prieteni si sa le oferi in semn de respect si recunostinta niste accesorii vestimentare pentru costumul de nunta?

Ia in consideratie un set de papioane cavaleri onoare format din cinci articole in nuante clasice. In acest top 6 iti oferim cele mai solicitate papioane nunta ale momentului.

Le poti selecta dupa anotimpul in care este programat evenimentul, dar si dupa tema nuntii. Cert este ca nu vei da niciodata gres alegand un set de papioane negru satinat sau striat, insa ai si alte posibilitati.

In galeria foto alaturata iti prezentam cele cinci recomandari ale noastre, tinand cont de solicitarile clientilor. Daca aceste papioane nu se incadreaza in tematica evenimentului, la SelfEvents mai gasesti si alte modele de papioane nunta simple sau la set. Acestea sunt potrivite atat pentru miri, cat si pentru cavalerii de onoare.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 6 seturi papioane cavaleri onoare

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mire

Produse noi